Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на седалка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на седалка

Моята щофиорска седалка също е наддигана само, че по друг начин. Седалката е свалена от основата си / тя е хваната с 4 болта/. Подложен е П профил /доста солиден/ които с по 2 болта е хванат за основата и седалката пък е хваната оггоре му. Не знам дали ме разбрахте но ако някои го интересува ще направя снимки. Изглежда много солидно. Това явно е правено в италия. А на темата за сигурноста мисля, че в една такава кола /втора употреба/ повечето хора не знаят какви изненади са им спретнали бившите собственици.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
      Моята щофиорска седалка също е наддигана само, че по друг начин. Седалката е свалена от основата си / тя е хваната с 4 болта/. Подложен е П профил /доста солиден/ които с по 2 болта е хванат за основата и седалката пък е хваната оггоре му. Не знам дали ме разбрахте но ако някои го интересува ще направя снимки. Изглежда много солидно. Това явно е правено в италия. А на темата за сигурноста мисля, че в една такава кола /втора употреба/ повечето хора не знаят какви изненади са им спретнали бившите собственици.

Прав си Дидо, затова и ние си ги разкостваме порядъчно поне да знаем какво се крие под пудрата и гримовете, при японците поне знаем какво да очакваме ако са от Северна Европа - гангрена акутис по всичко що е желязо

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Абе то не е много в темата, ама да попитам все пак-
        при мен предната дясна седалка отзад вдясно има едно педалче , което, като се натисне ( или вдигне - не помня ), седалката се премества напред в крайно предно положение , и освен това облегалката пада напред - за удобство на качващите се отзад.
        Обаче, шофьорската седалка не е така - там трябва да си я преместя напред до крайно положение, и отделно да наклоня обегалката напред.
        Това не ме бърка, но е досадно, защото ми се губят настройките на седалката.
        Нормално ли е все пак това или има нещо, което е потрошено или не правя нещо както трябва?
        Качването на жената и малкия става от лявата врата, защото на предната седалка е инсталирано кошчето на бебето.
        Благодаря!

Коментар

Вени, нормална ти е садалката, да досадно е но така са го измислили джапанезитата явно са сметнали спрямо - и + ...Свиква се, не е толкова голям кахър това Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Вени, нормална ти е садалката, да досадно е но така са го измислили джапанезитата явно са сметнали спрямо - и + ...Свиква се, не е толкова голям кахър това Поздрави,
            Благодаря, това е успокоително.

Седмицата започва добре!

Хубава да бъде на всички!

Коментар

Според мен това с шофьорската седалка е така, за да не ти натисне някой лостчето докато караш и да се забиеш във волана
              Явно обаче е допустимо за този до водача
              LZ1GUS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X