Моят Териус е 2005 г. Вече 3 пъти ми се случва така че след каране на черен път с включен блокаж , след като го изключа се чува едно тракане на метали и със скороста се увеличава. Мисля че не се е изключил напълно блокажа но не мога да разбера. Пробвам с включване и изключване на бутона и включване на задна скорост но пак не става и накрая изчезва и се оправя . На някои случвало ли му се е това с Териуса ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шум след каране с включен блокаж при Дайхатсу Териос
Свий
X
-
От: Шум след каране с включен блокаж при Дайхатсу Териос
Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнениеБлокаж ? Искаш да кажеш след като включиш предния мост предполагам. С автоматични хъбове ли е териоса ? Ако е връщаш ли 1-2 метра назад след като си бил на 4х4
Коментар
-
Да с постоянно 4х4 е и има копче което мааалко забавя движението ама слаба работа е ... както и да е . И назад съм давал и пак не става повечето пъти сам си се оправя .. ама не знам опасно ли е така да се кара ? продължително. Или ако не е проблем . Да не потроша нещо ....
Коментар
-
Проверете моторчето което включва блокажа(на раздатката) най- вероятно не може да си направи хода и остава на междинно положение .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Електрически привод ... по "енгелитски" език не знамToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
На Териос до 2006 година блокажа на централния диференциал се управлява с вакум. Прочети файла TR.PDF от тази тема
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127842
Коментар
-
Бях купил скоро един Териос ударен, направих го малко го покарах и после го продадох. Но ми направи впечатление, че е много шумен на асвалта, бучи като Лада Нива, може би заради двата моста, които постоянно са зацепени.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар