Обява

Свий
Няма добавени обяви.

каква е цената на Сигменти,Гарнитура на главата и Гумичките на клапаните???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• каква е цената на Сигменти,Гарнитура на главата и Гумичките на клапаните???

става въпрос за Фероза 1.6 1998год.!тия дни ще трябва или да сменям гумички на клапаните или сигменти.все още не е ясен какъв ми е проблема с колата и затова искам предварително да знам дали да я правя или да я пускам на частии. таа КОЛКО ПАРИ са сигментите и гарнитърите които трябва да сменя при основен ремонт,иии какви са цените само за гумичкитее???

От: каква е цената на Сигменти,Гарнитура на главата и Гумичките на клапаните???

Преди около 2 години за комплект гарнитури + семеринги + гумички на Виктор Рейнц дадох 120 лева. Дадох и 80 лева за сигменти. Дадох и 120 лева за шлайф на главата, шлайф на леглата на клапаните и шлайф на клапаните. Не говорим за препасване.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sparo2105 Преглед на мнение
      става въпрос за Фероза 1.6 1998год.!тия дни ще трябва или да сменям гумички на клапаните или сигменти.все още не е ясен какъв ми е проблема с колата и затова искам предварително да знам дали да я правя или да я пускам на частии. таа КОЛКО ПАРИ са сигментите и гарнитърите които трябва да сменя при основен ремонт,иии какви са цените само за гумичкитее???
      Колега. не бързай да се паникьосваш и да предприемаш капитални ремонти!
      Почети малко из форума.поизцапай си малко ръкавите с масло .попреспи някоя вечер че тогава се хвърляй.
      Пробвай всички неща дето ти ги написахме като възможни причини.
      Иначе цената на гумичките е 1лвх16 бр=16лв.гарнитура от45лв до 120 .сегменти и те някъде там 120-140 лв.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

За форумните хора сегментите са по 80 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
          За форумните хора сегментите са по 80 лв.
          колега няма ли цял ремонтен комплект за фероза за"форумните хора" да си закупя един такъв?

Коментар

За този двигател имам само добри сегменти на добра цена.По добра от всички останали за това качество.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X