Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за семеринг на заден диференциал - Роки F70?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за семеринг на заден диференциал - Роки F70?

Колеги, интересува ме размерите и типа на семеринга на задния диф на моето Роки F70. Дифа е с LSD. Някой ако е сменял и може да помогне - ще съм благодарен. Искам да го имам осигурен преди да го закарам за разглобяване, пък и не е ясно дали ще може да бъде изваден стария цял за да го измеря.

До: Въпрос за семеринг на заден диференциал - Роки F70?

Просто като го вадят,да гледат да не забиват отверката в надписите,и няма да се наложи да го мериш.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

А бе, то това е ясно, ама ми се искаше да я имам преди да я закарам в сервиз, защото последния път като ми трябваха семеринги, когато сменях лагерите на главините - намерих оригинални лагери за няколко часа, а семерингите ги търсих няколко дена. Но в краен случай, и това ще стане.

Коментар

Колега от британския форум на Дайхацу ми прати снимка на семеринга и приблизителни размери. На първо четене ще имам проблем с намирането на такава. Оказва се, че формата е по-специална, конусовидна. Чудя се дали няма да стане от Toyta LJ70? Доста части по Рокито са идентични с тези на Тойотата. Размерите, които той ми даде са вътрешен диаметър 45мм, най-широката част на външния -60мм и най-тясната на външния ~53мм (този размер не е сигурен на 100% ).

Коментар

Майсторите, които правят колата в момента намериха семеринг. Не е конусообразен , а просто има още една допълнителна устна за защита от прах. Идеално става от Мицубиши Паджеро. Ако някой му предстои да сменя може да купува направо такава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X