Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светлини за заден ход на F300.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светлини за заден ход на F300.

Здравейте, колеги!
    Моля, ако някой е ремонтирал устройството за бключване на светлините за заден ход
    да сподели как се стига до него.При включване на задна скорост те светват, но като
    потегля угасват.Навярно има лостова система, която трябва да може да се регулира.

От: Светлини за заден ход на F300.

Няма лостова система. Има електро-механичен прекъсвач. Това, което описваш ми прилича на прекъснат кабел, който се клати и в едната посока светва, а в другата изгасва.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Подобни номера ми правеше от хлабава връзка. Снопът на скоростната кутия има снадка към окабеляването на коша. Намира се зад двигателя.
      Ако помня правилно е тройна букса - един общ проводник и по един проводник за датчиците за 4х4 и задна.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Няма лостова система. Има електро-механичен прекъсвач. Това, което описваш ми прилича на прекъснат кабел, който се клати и в едната посока светва, а в другата изгасва.
        Благодаря Ви за помоща!Ще проверя кабелите при първа възможност.
        Желая на всички късмет!

Коментар

Оказа се почти прекъснат кабел на една от клемите на датчика. Изглежда е имало кабелна обувка, но калта и годините са си казали думата.
          Благодаря за отзивчивостта на колегите макар и с голямо закъснение!Весело лято на всички и късмет!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X