Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.

Здравейте колеги.Намерих една такава Фероза "90г.1.616v.94 или 97 коня не съм сигурен.Продава я един мой познат .Външно няма изгнило ,с две думи няма забележки само годината е90г Сменени са всички консумативи(ремък,ролка,масло,филри)Цената е 3000лв.Мисля да я купя ..Моля за вашето компетентно мнение .Тоест да я купя ли и стана пълноправен член на DAIHATSU-форума..
    Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

До: DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.

Колега от къде си и къде е колата, не е лошо да вземеш някой с такава кола да я погледне все пак и знае "мурафетите"

Иначе няма лошо колицата си е готино зверче особено за парите.

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Добра цена, предполагам че е на инвалид или са минали 3г. от вноса. Ако продавача ти е приятел и можеш да му се довериш..

Коментар

нямя значение произхода , ама много внимателно провери да няма гнило по рамата.
        ферозата си е е...ти готиното джипче.
        лесно се прави и аз съм подготвял такива.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
          Добра цена, предполагам че е на инвалид или са минали 3г. от вноса. Ако продавача ти е приятел и можеш да му се довериш..
          Колега колата не е на инвалид ,вкарана е преди Нова година.Пича и искаше 4500лв.Но никой не му даде толкова пари и жена му я кара сега.Преди три дена го видях и го питах продава ли я и той ми каза,че се продава ..Огледах я външно няма забелешки.Утре отивам при него със един мой приятел ,който е майстор тенекеджия.Той каже ли ,че е добра -взимам я...
          Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

кво стана колега???купи ли е???? доволен ли си????давай отзиви че и аз съм се навил...за ФЕРОЗА

Коментар

здравеите!имам проблем с chek лампата как да отсраня това.

Коментар

Добре дошъл, колега!
                Има си тема за диагностиката. Повече четене...
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50798
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнение
                  с две думи няма забележки само годината е90г
                  И мойта е 90-та. Нищо и няма на годината. Колко по-нови и гнили до неузнаваемост съм виждал, не е истина.

Гледайте шасито около задните и зад предните колела, както и купето отдолу, от задните колела назад. Под задната броня - също.

Не тези места ако е добре, на други места ръжда няма.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    И мойта е 90-та. Нищо и няма на годината. Колко по-нови и гнили до неузнаваемост съм виждал, не е истина.

Гледайте шасито около задните и зад предните колела, както и купето отдолу, от задните колела назад. Под задната броня - също.

Не тези места ако е добре, на други места ръжда няма.
                    Това май не е актуално, има няма 3 години.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                      Това май не е актуално, има няма 3 години.
                      Хлъц!!!!
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.

Здравейте, от 3 дни се сдобих с фероза 1.6 16v 90 г. с газова уредба обикновена.Като загрее държи високи обороти на бензин 1200 - 1300. Болчето на карбуратора е развито до край. Има ли друг начин за регулиране.

Коментар

Първоначално публикуван от groncho Преглед на мнение
                          Здравейте, от 3 дни се сдобих с фероза 1.6 16v 90 г. с газова уредба обикновена.Като загрее държи високи обороти на бензин 1200 - 1300. Болчето на карбуратора е развито до край. Има ли друг начин за регулиране.
                          Принципно има, но има няколко фактора от които зависят обобротите; провери дали в двете малки и криви маркучета, които влизат в карбуратора няма въздух. защото ако има, термоампулата вдига оборотите като студена, иначе има и още една регулировка, пак там, срещу термоампулата има едно винтче с гайка мисля шестичка, развиваш и гайката и навиваш болтчето на вътре, то е без глава, при мен е, горе долу до средата на резбата-навътре в гайката.
                          Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Благодаря колега, ще пробвам и ще кажа какъв е резултата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X