Здравейте колеги.Намерих една такава Фероза "90г.1.616v.94 или 97 коня не съм сигурен.Продава я един мой познат .Външно няма изгнило ,с две думи няма забележки само годината е90г Сменени са всички консумативи(ремък,ролка,масло,филри)Цената е 3000лв.Мисля да я купя ..Моля за вашето компетентно мнение .Тоест да я купя ли и стана пълноправен член на DAIHATSU-форума..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.
Свий
X
-
До: DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.
Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнениеДобра цена, предполагам че е на инвалид или са минали 3г. от вноса. Ако продавача ти е приятел и можеш да му се довериш..Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!
Коментар
-
Добре дошъл, колега!
Има си тема за диагностиката. Повече четене...
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50798Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнениес две думи няма забележки само годината е90г
Гледайте шасито около задните и зад предните колела, както и купето отдолу, от задните колела назад. Под задната броня - също.
Не тези места ако е добре, на други места ръжда няма.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИ мойта е 90-та. Нищо и няма на годината. Колко по-нови и гнили до неузнаваемост съм виждал, не е истина.
Гледайте шасито около задните и зад предните колела, както и купето отдолу, от задните колела назад. Под задната броня - също.
Не тези места ако е добре, на други места ръжда няма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнениеТова май не е актуално, има няма 3 години.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.
Здравейте, от 3 дни се сдобих с фероза 1.6 16v 90 г. с газова уредба обикновена.Като загрее държи високи обороти на бензин 1200 - 1300. Болчето на карбуратора е развито до край. Има ли друг начин за регулиране.
Коментар
-
От: DAIHATSU-Feroza 1.6 16v."90g.
Първоначално публикуван от groncho Преглед на мнениеЗдравейте, от 3 дни се сдобих с фероза 1.6 16v 90 г. с газова уредба обикновена.Като загрее държи високи обороти на бензин 1200 - 1300. Болчето на карбуратора е развито до край. Има ли друг начин за регулиране.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар