Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към колегите с Фероза от София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба към колегите с Фероза от София

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
    vladko33 е навит ако е през уикенда
    Ама чакай бе колко съм зле, моите от нивата също ще станат на ферозата, така, че нямаш ядове, вземи и Жорката и бира и елате да си ги тестваш. Ще вземем и tanatsi, че и той бира пие

LZ1PER

Коментар

Кога Пепи
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Кога Пепи
        Ами трябва да е през седмицата, може да се чуем тия дни и да се уточним за ден и час, имаш ли тел-а, така че когато решиш звънкаш от предишният ден
        LZ1PER

Коментар

Пепи имам ти тела мисля и ти имаш моя, нека реша и ще ти звънна.

Сега мисля едни хайфистики, капарирах си нови гуми, но преди това искам да си пясъкоструя моите джанти + грунд+боядисване и много ми е Ххх как ще си закарам да ми свалят джантите от гумите как ще си закарам после джантите на бояджия и после отново докато ми стигнат готови до джипката

Имам и една корса в движение ама дали ще събере 4 гуми с джанти не знам, може и да успее ама и нямам на кво да подпра джипката след като ги сваля... ох колко мъка има по тоя свят ...

Ужаст...

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мен тези дни ми се върти в главата да си потърся едни 16" джанти от Нива(надявам се не са трудни за откриване) и да им сложа едни 215/80 или дори 215/85 гуми... Като меря май ще ги понесе. Само дето имам монтирани от предишния собственик някакви степенки, които доста навлизат в калника и май ще трябва да се клъцнат или преместят. А клиренса ще се вдигне с 3 - 4 см спрямо щатните 190/80/15 ... Ще направя тия дни последни измервания и ще действам. После ще се обадя да ги пробвате .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колега само да споделя чисто нови джанти за НИВА струват около 70 лв с ДДС уж с някаква си отстъпка, това е в магазин за АВТОЧАСТИ на Евлоги посока Сточна гара след Военна Академия, веднага след Музикалното училище... предимно руски части продават мисля...

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

що не си вземете от волга.по 5 лв.от вторични.даже са с минус ет.

Коментар

Мерси Ще го имам предвид.

То, ако знаех къде точно да намеря волгови... Ама, ако трябва да убия 3 дни в обикаляне, за да намеря не си е работа
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                    Мен тези дни ми се върти в главата да си потърся едни 16" джанти от Нива(надявам се не са трудни за откриване) и да им сложа едни 215/80 или дори 215/85 гуми... Като меря май ще ги понесе. Само дето имам монтирани от предишния собственик някакви степенки, които доста навлизат в калника и май ще трябва да се клъцнат или преместят. А клиренса ще се вдигне с 3 - 4 см спрямо щатните 190/80/15 ... Ще направя тия дни последни измервания и ще действам. После ще се обадя да ги пробвате .
                    Ако е за пробата имам и 16-ки нивови, мога да ти ги дам да си направиш тестовете
                    LZ1PER

Коментар

Мерси, ама направо мисля меря още веднъж и да слагам . Не съм много по двуменето . Със сигурност поне 215/80/16. Ще преценя тия дни дали и 215/85/16 ще влязат .

Коментар

Колега от какво са 215/85/16 Малатеста мисля няма такъв размер а има 195/85/16 ...

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

По каталог има и кайман, и кайман NT.

Сайта е някакъв флаш и не мога да дам конкретен линк, ама лесно се откриват. Да преценя какви точно и ще питам Голди за наличност или възможност за доставка.

http://www.malatesta.it/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X