Здравейте! ИМаМ един Може би Малко тъп въпрос, но не Ми излиза нищо като търся във форуМа! Решил съМ да си взиМаМ фероза(ще Ми е първи джип) и разглеждаМ разни обяви. На някои обаче иМа някакво копче на таблото с три позиции H N и S. За какво служи това? Благодаря Ви!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте!
Свий
X
-
От: Здравейте!
Сега най-вероятно ще попиташ как да разбереш дали работят- по принцип при завъртане на копчето трябва да чуеш "шум" нещо подобно като при смяната на позициите от които духа парното (наместването на клапите), но мисля че и дори да го има не е много сигурно дали работят.В някоя тема имаше писано, че шум може да има от моторчето което върти "вретената" в оригиналните амортисьори, но дали тези които са ти на колата имат въпросния механизъм е друг въпрос.
Ако се замислиш за кола на тези години е нормално да е със сменени амортисьори и е малко вероятно някои да е търсил оригинални с такъв механизъм, най-малкото защото ще са по скъпи и са по-трудно откриваеми, ако въобще може да се намерят (в България не съм чувал някой да продава, а търсих при смяната на моите).Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
От: Здравейте!
Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеНикоя няма!
Някои имат LSD.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар