Здравейте! ИМаМ един Може би Малко тъп въпрос, но не Ми излиза нищо като търся във форуМа! Решил съМ да си взиМаМ фероза(ще Ми е първи джип) и разглеждаМ разни обяви. На някои обаче иМа някакво копче на таблото с три позиции H N и S. За какво служи това? Благодаря Ви!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте!
Свий
X
-
От: Здравейте!
Сега най-вероятно ще попиташ как да разбереш дали работят- по принцип при завъртане на копчето трябва да чуеш "шум" нещо подобно като при смяната на позициите от които духа парното (наместването на клапите), но мисля че и дори да го има не е много сигурно дали работят.В някоя тема имаше писано, че шум може да има от моторчето което върти "вретената" в оригиналните амортисьори, но дали тези които са ти на колата имат въпросния механизъм е друг въпрос.
Ако се замислиш за кола на тези години е нормално да е със сменени амортисьори и е малко вероятно някои да е търсил оригинални с такъв механизъм, най-малкото защото ще са по скъпи и са по-трудно откриваеми, ако въобще може да се намерят (в България не съм чувал някой да продава, а търсих при смяната на моите).
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
От: Здравейте!
Фул-тайма има блокаж на централния, но пък няма бавни.Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеНикоя няма!
Някои имат LSD.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар