може ли да се подменят задните амортисьори с не оригинални и от какъв автомобил. казаха ми че ставали от руски автомобили. ако някой има опит с това моля да сподели
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
относно задни амортисьори за фероза
Свий
X
-
От: относно задни амортисьори за фероза
Има доста изписано в подфорума. Стават и от Волга, но здравината не знам как е.
Не е нужно да правиш задълбочени проучвания. Отиваш в първия магазин за авточасти и търсиш. Там вадят каталозите на марките, с които работят и ти намират модела, които става И за Фероза. Не е казано, че даден модел може да става САМО за Фероза.
Аз така направих. Монро Адвенчър 4Х4 не взимай, че са много твърди. А това, плюс ресорите отзад, прави картинката не особено приятна откъм возия.
Вероятно, маслени от по-здрава марка и по-товароносим автомобил, биха били по-добре от газови за лека кола.
Крум (Регулатора), беше приспособил мисля от Форд Транзит и беше доволен откъм стабилност и возия.
Моите ,ако си спомням добре, бяха Токико, или нещо такова...
Успех!Your conscience is all you can take to your grave.
-
Здравей, от волга стават, ама не точно.В смисъл, че в разгънато положение идват малко по-къси и най-вероятно ще скъсаш ухото. И аз исках да сложа такива защото имах и даже не трябваше да купувам, но се отказах като свалихме тези, който бяха на нея и ги съпоставихме.Реших, че не ми се прави същото упражнение отново, защото калниците се режат, за да стигне горния край (поне там където на мен ми ги сменяха процедираха така) и си взех точния размер газови.
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
определено от волга не стават. в събрано положение от средата на тампоните в долния край до горния без да се мери шпилката с тампоните при сгънат амортесьор разстоянието е 35 см. при 29 за оригинален. при разгънато положение на амортесьора проблем не би трябвало да има. май ще мина на китайския вариант 60 лв. ако някой е ползвал такива моля да даде мнение. дават ги с една година гаранция в евро 07
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар