Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Роки 2.8 цени и части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за Роки 2.8 цени и части

Гледах днеска джип Роки 2.8 турбо и имам следните питания
    1. Изпушва бяло при форсиране ....цена на гумички на клапаните и лесно ли става смяната.
    2. Теч на масло . Омаслено е дъното на кутията и кожуха на съединителя.....пишете какъв е лагера на
    първичният вал и семерината .Някой ако знае и цени.
    3. Силно корозирали тръбички за високо налягане м/у ГНП и дюзи.......къде могат да се намерят и цена.
    Поздрави Красимир

От: Питане за Роки 2.8 цени и части

Здравей,
    Скоро сменях почти всички лагери в скоростната кутия, вкл. и на първичния вал. Общо 6 броя лагери(японски) и семерината ми струваха 230.00 лв. Лагера за съединителя около 85.00 лв. За номерата на лагерите ще видя в сервиза, ако още са кофата за скраб.
    Относно изпушването на бял дим - според мен само със смяна на гумичките няма да се реши проблема. Аз съм си купил един комплект(гори малко масло, но не пуши бяло) и още не съм се решил да ги сменям. Може да гори масло от турбото, от износени сегменти и най-накрая от гумичките. Ако греша, приемам поправки.
    Омасляването на кутията ще се оправи, след като се свали за смяна на лагери. Тогава се сменят и всички гарнитури по СК и РК. На мен ми струваха окло 55.00лв.
    СК се сваля заедно с РК и тежат над 100кг. Лагрите се избиват с по-специални скоби едновременно от оста и от корпуса. Щом се обажда лагера на първичния вал, гаранция, че не е заминал само той. Целият ремонт с материали, масла и труд ми коства около 760 лв.
    За тръбичките, търси по обяви. Има и в мобилето и в други сайтове. В краен случай могат и да се направят(не знам къде точно, но не е невъзможно).
    Поздрави.
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X