Отдавна чета и черпя полезна информация от форума, но чак сега реших да се регистрирам. Причината е че съм харесал модел на Дайхатсу след 2000 год. "J1 Териус" с двигател на Тойота 1.3 VVTI. И след като изчетох всичките теми за автомобилчето, /доста противоречиви/ не намерих нищо за корозионната защита на купето. Затова решиха да попитам и дано някой има информация, или по скоро лични наблюдения и може да осветли темата.
-Има ли разлика между защитата на купето преди 2000 год. и това с мотора на Тойота?
-При нормална експлоатация, къде най-често избиват първите петна ръжда?
Интересува ме най-вече дали ако си купя Териос 2001/2002 год. няма след 2/3 год. да се налага частично или цялостно изкърпване.
Не е по темата но ми прави впечатление, че за някои автомобилчета /2001/02 год. примерно/ се посочва, че има "ЕСП" и даже "тракшън контрол". Това възможно ли е?
-Има ли разлика между защитата на купето преди 2000 год. и това с мотора на Тойота?
-При нормална експлоатация, къде най-често избиват първите петна ръжда?
Интересува ме най-вече дали ако си купя Териос 2001/2002 год. няма след 2/3 год. да се налага частично или цялостно изкърпване.
Не е по темата но ми прави впечатление, че за някои автомобилчета /2001/02 год. примерно/ се посочва, че има "ЕСП" и даже "тракшън контрол". Това възможно ли е?