става вьпрос за лостчето, което е вьв главата и бута бензиновата помпа.изгубихго и сега неработи на безин.някои ако може да каже точните размери сьщо ме устроива.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
тьрся една част за фероза
Свий
X
-
Re: От: тьрся една част за фероза
wanks@abv.bg Това е моят меил. Двигателят беше инжекцион и нямам такова лостче!
Успех!O877886339
Коментар
-
От: тьрся една част за фероза
Привет на всички!!! Имам следния проблем и търся: Когато купих това лято моята Фери се отнесох с лекомислие към това, че беше регистрирана като товарен автомобил, не бях запознат какво следва от това (въпреки че в талона си е 3+1) впрочем знаех само, че ще ходя на преглед два пъти в год. Това го преживях, но преди два дни като научих и цената за гражданската отг. (почти двойна) ми дойде в повече. Взех решение да го поправя този парадокс и ще трябва да се ходи на комисия в ТЕХНОТЕСТ, това ме задължава да поставя задните колани на седалките(седалките са със закопчалките за коланите) и другия проблем е липсата на средната скоба между двете седалки която ги придържа към пода на купето иначе механизмите за сгъване и прибиране напред на седалките си работят. Ако някой има за продан колани и тази скоба да свирка, може на ЛС или на тел.0889402940-мтел или на 0898620257-Глобул.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеЗадните колани на Ферозата се монтират към задния ролбар - дебела П образна тръба, която обикаля купето от вътре. Тавана също е хванат за нея.
Има ли я при теб?Това ми изпратиха от една морга и ще ги получа началото на другата седмица.
Коментар
-
Не знам актуалната цена, но като гледам по сайтовете вече излизат по 2 страници с ферози на части в моргите, преди бяха по 2-3 обяви. Като цяло по моргите цената е по-висока от частните обяви.
А какво общо има това, че е товарна с ГО?Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНе знам актуалната цена, но като гледам по сайтовете вече излизат по 2 страници с ферози на части в моргите, преди бяха по 2-3 обяви. Като цяло по моргите цената е по-висока от частните обяви.
А какво общо има това, че е товарна с ГО?
Коментар
-
Каза че по тралон е 3+1 ,а не 1+1 което е товарната.Как тогава ти правят застраховка за товарна като по талон не е ?Това че си махнал хардтопа и седалките е само предпоставка да ти спрът колата от движение ... не и да те таксуват като товарен ако самият ти не се набутваш за това...може и като ТИР-аджия да си платиш , но колата си остава каквато я пише в талона докато не мине технотеста.Проблема е че с изхвърлените седалки неможе да се пререгистрира в КАТ ,ако сменяш областа и по КТП пунктовете правят проблем>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеКаза че по тралон е 3+1 ,а не 1+1 което е товарната.Как тогава ти правят застраховка за товарна като по талон не е ?Това че си махнал хардтопа и седалките е само предпоставка да ти спрът колата от движение ... не и да те таксуват като товарен ако самият ти не се набутваш за това...може и като ТИР-аджия да си платиш , но колата си остава каквато я пише в талона докато не мине технотеста.Проблема е че с изхвърлените седалки неможе да се пререгистрира в КАТ ,ако сменяш областа и по КТП пунктовете правят проблем
Коментар
-
Имаш нужда от разходка до КАТ-Русе за да могат да се вгледат по-добре в джипа ти и да си открият грешките и да ти издадат нов талон,но чак след като си монтираш седалките,коланите и хардтопа.>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар