Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Дайхатсу Фероза 1.6 - избор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител за Дайхатсу Фероза 1.6 - избор

Здравейте колеги,имам Дайхатсу фероза 1.6 1996г. и съединителя е за смяна. Бихте ли предложите някакви марки, цени, магазини (струва ли си от интернет магазин) . Благодаря предварително. Весели празници

От: Съединител

Първоначално публикуван от valeri_duchev Преглед на мнение
    Здравейте колеги,имам Дайхатсу фероза 1.6 1996г. и съединителя е за смяна. Бихте ли предложите някакви марки, цени, магазини (струва ли си от интернет магазин) . Благодаря предварително. Весели празници
    Първо го отвори,виж кое е смяна(аз смених само феродов диск).Лагерчетата са два вида,или по точно има с лагер и втулка,и тогава си поръчвай.Аз лично сложих Валео.Към 70 лева.И това е .Щото сам си го сменям.....Иначе има на добри цени в Японски авточасти в София по е-бей.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Не съм съвсем сигурен за колко пари купих моя комплект преди около две години.
      Но съвета ми е да проучиш добре кой ще ти го сменя.
      В сервиза на един наш съфорумец, тогава ми обявиха баснословната сума от 300.00лв за смяна. Това е само за труд! Считай...
      Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
        Не съм съвсем сигурен за колко пари купих моя комплект преди около две години.
        Но съвета ми е да проучиш добре кой ще ти го сменя.
        В сервиза на един наш съфорумец, тогава ми обявиха баснословната сума от 300.00лв за смяна. Това е само за труд! Считай...
        Кажи го тоя съфорумец,че да го знаем.Не че ще ходя при него.Да разбием някой виртуално-форумен мит.Щото бая има тука.Даже цели групи по интереси.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
          Кажи го тоя съфорумец,че да го знаем.Не че ще ходя при него.Да разбием някой виртуално-форумен мит.Щото бая има тука.Даже цели групи по интереси.

Да. Нека е знаен!

Коментар

Vladi333. Сервиза е "Експрес 2" в Дружба. По-точно разговора го водих с майка му (може би). Специално настоях да ми повтори какво стои зад тази цена - само труд.
            Не съм много в час с ремонтирането на автомобили и това ми личи, може би това беше и причината от същото място няколко пъти да ми прилагат несериозни хватки за лов на шаран.
            Както и да е - за мен са минало.
            Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от valeri_duchev Преглед на мнение
              Да ти споделя моя опит.Сменях го преди около 7-8 месеца.Цената за външни клиенти е 225 лв на "екзиди"-Японски,това включва пълен комплект-притискателен,феродов и аксиален лагер.Не сменяй само феродов,защото притискателния прави едно вълнообразно износване с времето и много бързо ще ти скапе новия феродов.През фирма ми го купиха за 145лв/ползват около 30-40% отстъпка/,та икономията на 60-70 лв. не си струва.Проверете и маховика за износване,както и семеринга между него и коляновия вал-сложете нов,дори да не тече,че им е слаба точка,струва 15лв. и за да го смениш,сваляш съединител.За работа обикновенно искат 150 лв,та приготви към 400 лв.Това са цени в София,ти не знам откъде си.Ако майстора е твой човек,ще ти спести поне парите от отстъпката.

Коментар

Колега, смених моя преди седмица. Сложих на Valeo 182лв комплекта.
                Обади се на Николай Пировски GSM: +359 88 8613380 E-mail: sonico@nakladkibg.com http://nakladkibg.com/

Тази цена е за колеги от форума (с отстъпка). Пробвай иначе и в www.euro07.bg . Аз намерих и японски от http://www.24asti.bg за 140 лв комплекта, ама накрая взех на валео.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X