Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза - налягане на гумите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза - налягане на гумите.

Здравейте, четох, написано е доста по темата,моля да ме извините, но съм нов в "клуба", надявам се на получа отговор и на този досаден въпрос.
    Гумите ми са 192/80/15 (сток), глася да я ползвам до вилата - терена не е тежък, искам да ми препоръчате на какво налягане да я карам.

От: Фероза - налягане на гумите.

Приятелю, писах ти и в другата тема където повдигна въпроса за гумите, ако имаш табела на колонката на вратата, производителя е написал всичко, той е правил изчисления и замервания, специални тестове и препоръчва това което пише там. Всичко останало е преценка на водача(ползвателя на налягането).
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Нямам, а и както казах съм нов, нямам опит и се надявах на съвет от вече пробвалите колеги.

Коментар

Аз специално карам на 1.6 предни, 1,8 задни на същия размер.
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Колега, мога да се разровя за таблицата, но според мен е въпрос на личен комфорт и усет. Там са дадени толкова високи стойности, че въобще не мислят за бъбреците на водача. Разбира се, не и да караш на 1 атмосфера и да си съсипеш гумите.
          Зависи и от самите гуми. Аз ги карам на 1,6 и четирите, че иначе си бия главата в тавана по черно. Но пък и са порядъчно твърди и регенерат мойте гуми.
          Виж самия борд на гумата как стои при какво налягане.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Благодаря ви много, от това имах нужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X