Колеги, намерих си хубави халогени и искам да си ги вържа към копчето за фарове за мъгла. Може ли някой да подскаже къде да търся тези кабели по двигателя. Аз като намеря снопа или накрайника вече ще си го замеря с уреда кой е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде са кабелите на копчето за фарове за мъгла
Свий
X
-
От: Къде са кабелите на копчето за фарове за мъгла
Тези кабели нямат никаква работа по двигателя. Отваряш таблото или лягаш под него(не знам как е на конкретната джипка, и търсиш кабелите. А най-лесно става да ползваш готовите кабели до съществуващите фарове.Има ли желание-има и начин!
-
Грешка на езика. Имах предвид ПРИ двигателя отпред.
Твоя номер го знам, ама искам да го избегна. А и до кои готови кабели до съществуващи фарове? Не искам към късите или дългите да ги връзвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнениеНе искам към късите или дългите да ги връзвам.
Коментар
-
Всичко зависи от това - за какво ще ги ползваш. А щом искаш да се управляват самостоятелно от бутона, най-добре вземи ток от бушониерата и смени бушона с малко по-голям.Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнениеКолеги, намерих си хубави халогени и искам да си ги вържа към копчето за фарове за мъгла. Може ли някой да подскаже къде да търся тези кабели по двигателя. Аз като намеря снопа или накрайника вече ще си го замеря с уреда кой е.BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
HONDA XR 600
+359888311113; +359882208033
0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vdimitrov Преглед на мнениеПо принцип не става ясно какво точно питаш. Или джипа ти има фабрични фарове за мъгла (което означава, че си има съществуваща инсталация и можеш просто да ги подмениш с новите), или питането ти е за инсталацията на габарита за мъгла. Честно казано най-добрия вариянт е да си пуснеш нова инсталация за новите фарчета, което е елементарно.
Между другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла.
Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Между другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла
Здравейте при мен в немско са ги вързали на дългите халогените и така си е минавала ТЮФа
Коментар
-
Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнениеМежду другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла.
Иначе аз си монтирах самостоятелно копче, нова инсталация през реле и всичко е ток.
Коментар
-
Аз да използвам темата,случайно някой да има схема или готов отговор, как се регулират фаровете на ферозата с помоща на стена(дувар,зид), на колко метра от стената трябва да е колата, и там дъра бъратата?
едно време имаше такива схеми в "ръководство за водача" на руските и не само Хавтомобили.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнениеАз да използвам темата,случайно някой да има схема или готов отговор, как се регулират фаровете на ферозата с помоща на стена(дувар,зид), на колко метра от стената трябва да е колата, и там дъра бъратата?
едно време имаше такива схеми в "ръководство за водача" на руските и не само Хавтомобили.BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
HONDA XR 600
+359888311113; +359882208033
0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеРегулирането става по два начина. На око и на стенд.Последно редактирано от zmiata29; 07-12-12, 17:15.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар