Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде са кабелите на копчето за фарове за мъгла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде са кабелите на копчето за фарове за мъгла

Колеги, намерих си хубави халогени и искам да си ги вържа към копчето за фарове за мъгла. Може ли някой да подскаже къде да търся тези кабели по двигателя. Аз като намеря снопа или накрайника вече ще си го замеря с уреда кой е.

От: Къде са кабелите на копчето за фарове за мъгла

Тези кабели нямат никаква работа по двигателя. Отваряш таблото или лягаш под него(не знам как е на конкретната джипка, и търсиш кабелите. А най-лесно става да ползваш готовите кабели до съществуващите фарове.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Грешка на езика. Имах предвид ПРИ двигателя отпред.
      Твоя номер го знам, ама искам да го избегна. А и до кои готови кабели до съществуващи фарове? Не искам към късите или дългите да ги връзвам.

Коментар

Ключето е за задната светлина за мъгла. Проследи снопа, който отива назад.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
          Не искам към късите или дългите да ги връзвам.
          Може да ги вържеш към габаритите.

Коментар

Всичко зависи от това - за какво ще ги ползваш. А щом искаш да се управляват самостоятелно от бутона, най-добре вземи ток от бушониерата и смени бушона с малко по-голям.
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
              Колеги, намерих си хубави халогени и искам да си ги вържа към копчето за фарове за мъгла. Може ли някой да подскаже къде да търся тези кабели по двигателя. Аз като намеря снопа или накрайника вече ще си го замеря с уреда кой е.
              По принцип не става ясно какво точно питаш. Или джипа ти има фабрични фарове за мъгла (което означава, че си има съществуваща инсталация и можеш просто да ги подмениш с новите), или питането ти е за инсталацията на габарита за мъгла. Честно казано най-добрия вариянт е да си пуснеш нова инсталация за новите фарчета, което е елементарно.
              BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
              HONDA XR 600
              +359888311113; +359882208033
              0+

Коментар

Първоначално публикуван от vdimitrov Преглед на мнение
                По принцип не става ясно какво точно питаш. Или джипа ти има фабрични фарове за мъгла (което означава, че си има съществуваща инсталация и можеш просто да ги подмениш с новите), или питането ти е за инсталацията на габарита за мъгла. Честно казано най-добрия вариянт е да си пуснеш нова инсталация за новите фарчета, което е елементарно.
                Лично аз, съм направил така, изкопчваш внимателно оранжевото копче, което ти е за габарита за мъгла, издърпваш буксата с кабелите и гледаш под таблото кои се мърдат, режеш и .......... малко изолир, и си светкаш. Ако ти работи и задната светлина за мъгла, си вече напълно окомплектован и готов.
                Между другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла.
                Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Между другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла
                  Здравейте при мен в немско са ги вързали на дългите халогените и така си е минавала ТЮФа

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                    Между другото в ясна нощ, ме спряха полицай, и ме накараха да изгася допълнителните халогени, по закон се ползвали само при силен снеговалеж; дъжд или мъгла.
                    Само при намалена видимост, не е снеговалеж и мъгла само, може да е и дъжд, и нощем на мокър асфалт.
                    Иначе аз си монтирах самостоятелно копче, нова инсталация през реле и всичко е ток.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз да използвам темата, случайно някой да има схема или готов отговор, как се регулират фаровете на ферозата с помоща на стена(дувар,зид), на колко метра от стената трябва да е колата, и там дъра бъратата?
                      едно време имаше такива схеми в "ръководство за водача" на руските и не само Хавтомобили.

Коментар

Регулирането става по два начина. На око и на стенд.

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                          Аз да използвам темата, случайно някой да има схема или готов отговор, как се регулират фаровете на ферозата с помоща на стена(дувар,зид), на колко метра от стената трябва да е колата, и там дъра бъратата?
                          едно време имаше такива схеми в "ръководство за водача" на руските и не само Хавтомобили.
                          Мисля, че беше наклон от 1,5%, съответно на разстояние 10м. височината на светлата линия трябва да е = -15см. от височината на центъра на фара.
                          BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
                          HONDA XR 600
                          +359888311113; +359882208033
                          0+

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Регулирането става по два начина. На око и на стенд.
                            Аз малко съм объркал, щот, при мен въпроса е за въпросните халогени, никой не ще на стенд а и няма такъв , та питам( а и виждам отговор, за което благодаряя)на колко метра трябва да съм от стената(дзидо) за да си регулирам халогените спрямо късите, че като се разминаваме да не се псуваме?
                            Последно редактирано от zmiata29; 07-12-12, 17:15.

Коментар

Не се засягай! Пощегувах се, а и не знаех, че става въпрос за халогените.
                              Извинявам се за спама!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X