Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо средно между Х1 и Дайхацу Териос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нещо средно между Х1 и Дайхацу Териос?

Привет Колеги,

Много ми харесва Дайхатцу то и като визия и като манталитет. Аз обичам малки и здрави джипове.
    Бях се засилил да си купя Териос ама се отказах и си взехме с жената БМВ1.
    На мене обаче мерака не ми мина.
    Сега, много ми е мерак да си го зема все пак Териос-а обаче има един проблем:
    -Много слаб двигател и нема дизел.

..Сега Х1 е това което ми се иска като двигател и мощност а Дайхатцуто като визия, здравина и проходимост.
    Моля, посъветвайте ме дали някой знае за дизелова модификаципя на Териос или друг модел на Дайхацу или нещо друго?
    наистина стоя и се чудя защо тез хора не направят Териос дизел с мощност 200 к.с, ми той ше убие рибата и никой нема купува Сузукита и Х1.

Наистина приемам всякакви предложения ( и не на последно място не ми се дават толкова пари за Х1, до 40к мога дам за нов джип евентуално малко повече за лизингов)

От: Нещо средно между Х1 и Дайхацу Териос?

Дайхатсу Роки 2.8ТД
    DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

Първоначално публикуван от божидар Преглед на мнение
      Дайхатсу Роки 2.8ТД
      Нов?!?
      BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
      HONDA XR 600
      +359888311113; +359882208033
      0+

Коментар

Еми тва е проблема че Роки-то не е ново.
        Аз така и така съм готов да прежаля 40к за малка и мощна джипка с все съвременни екстри, нема д купя модел от 15г разработка.
        Все пак тва ще и дете/женовоз треа да има глезотийки, ако беше само за мен си е екстра.
        Ходих ж Дайхатцу предстажителството, дилъра ми каза (!) че от Тойота им налагали вето върху мощност и върху дизели с цел да не канибализират продажбите на ТЛК, ся не знам дали е така , некой съфорумец по навътре ж нещата може да осветли.

Коментар

".....Аз така и така съм готов да прежаля 40к за малка и мощна джипка с все съвременни екстри, нема д купя модел от 15г разработка......."

Отговора е Wrangler na Jeep-нов.Нищо,че и нейната разработка е над 15г.
          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

ГрандВитара?
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз не знам Териоса да блести с нек'ви качества, за да си му такъв фен. Фултайм, без бавни и малък бензинов мотор. На хартия е по-зле от Лада Нива, а и като оборудване не е кой знае какво. Кажи за къде ти трябва да ходиш с този джип, щото ако е само за идеята(и за сигурност зимата) за 40 холяди лева има избор от много добри сувчета с близо 200 коня дизел под капака и пълни с екстри. Че даже ако 'Фанеш нЕкоя промоция даже и нов ще се намери за малко над тези пари.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Здравей, защо не помислиш за Rav4-какато вариант.Външно с Териоса си приличат много (разбираемо-японци), честно казано не знам каква им е цената като нови, но ако решиш да вземеш нещо не директно от салона, а на няколко години ще имаш доста по-голям избор.Иначе може да помислиш и за Honda Cr-v, предложението за Grand Vitara също е добро.Успех в търсеното.
                Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X