Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за фарове на бертоне 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за фарове на бертоне 2

колеги здр.искам да питам от къде да си намеря външните фарове за бертонето, някой дали няма в наличност два броя че моите са счупени и ми омръзна да сменям крушки. само да добавя че са h4. и евентуално някава цена,благодаря предварително.

От: помощ за фарове на бертоне 2

С какъв диаметър са?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

135мм. ама друг е проблема че са много плитки и имат едни гадни ушички за фиксиране към стойката,бях намерил от голф2,малките фарчета са със същия диаметър ама те пък са по дълбоки и са h1 крушки,мисля си bmw 3 серия по стария модел е 30,дали няма да стане.

Коментар

И аз мисля, че на Бертоне 2 фаровете са като на Е30. Не съм сигурен обаче, трябва да се сравняват внимателно, за да няма изненади.

По спомени на Е30 двата фара са отделни рефлектори и стъкла, но имат обща пластмасова основа и се закрепват към нея.
        Иначе в Евро07 имат в каталога всичките фарове за Е30. И четирите фара ги дават с Н1 крушки. Така ли е и на Бертонето?
        Ако стават от Е30 най-добре дай някой лев отгоре и вземи фарове с лупи. Разликата в светенето е драстична, лупата позволява и ксенон без да вадиш очите на насрещно движещите се.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

при бертонето външните фарове сас h4 а вътрешните с h1,мислех да ги разменя временно ноне стават цоклите.иначе сана отделни стиоки,могат да се сменят поотделно,намерих в един саит на много тънка цена ама ме притеснява дали ще станат от bmw3,затова се допитвам.амаще проверя и в еврото,мерси все пакза отговора.

Коментар

В Еврото хубавото е, че отиваш с джипката, спираш я пред магазина, вадят кутията с фаровете и сверяваш на място преди да плащаш. Много неща за Роки съм купувал така - мострата на тезгяха и мерим дали става, въпреки всички уверения, че това е точния номер и всичко е 6.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Ето едно навременно предложение:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153814 ,но фарчетата са правоъгални.
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Мерси за предложението но няма как да ги вградя, трябва да режа стоЙката.

Коментар

Първоначално публикуван от metaxa1 Преглед на мнение
                  при бертонето външните фарове сас h4 а вътрешните с h1,мислех да ги разменя временно ноне стават цоклите.иначе сана отделни стиоки,могат да се сменят поотделно,намерих в един саит на много тънка цена ама ме притеснява дали ще станат от bmw3,затова се допитвам.амаще проверя и в еврото,мерси все пакза отговора.
                  намога да разбера защо така ми се получава надписа при положение че спазвам всички шпаций и запетайки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X