колеги здр.искам да питам от къде да си намеря външните фарове за бертонето, някой дали няма в наличност два броя че моите са счупени и ми омръзна да сменям крушки. само да добавя че са h4. и евентуално някава цена,благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за фарове на бертоне 2
Свий
X
-
От: помощ за фарове на бертоне 2
135мм. ама друг е проблема че са много плитки и имат едни гадни ушички за фиксиране към стойката,бях намерил от голф2,малките фарчета са със същия диаметър ама те пък са по дълбоки и са h1 крушки,мисля си bmw 3 серия по стария модел е 30,дали няма да стане.
Коментар
-
И аз мисля, че на Бертоне 2 фаровете са като на Е30. Не съм сигурен обаче, трябва да се сравняват внимателно, за да няма изненади.
По спомени на Е30 двата фара са отделни рефлектори и стъкла, но имат обща пластмасова основа и се закрепват към нея.
Иначе в Евро07 имат в каталога всичките фарове за Е30. И четирите фара ги дават с Н1 крушки. Така ли е и на Бертонето?
Ако стават от Е30 най-добре дай някой лев отгоре и вземи фарове с лупи. Разликата в светенето е драстична, лупата позволява и ксенон без да вадиш очите на насрещно движещите се.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
при бертонето външните фарове сас h4 а вътрешните с h1,мислех да ги разменя временно ноне стават цоклите.иначе сана отделни стиоки,могат да се сменят поотделно,намерих в един саит на много тънка цена ама ме притеснява дали ще станат от bmw3,затова се допитвам.амаще проверя и в еврото,мерси все пакза отговора.
Коментар
-
В Еврото хубавото е, че отиваш с джипката, спираш я пред магазина, вадят кутията с фаровете и сверяваш на място преди да плащаш. Много неща за Роки съм купувал така - мострата на тезгяха и мерим дали става, въпреки всички уверения, че това е точния номер и всичко е 6.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Ето едно навременно предложение:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153814 ,но фарчетата са правоъгални.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от metaxa1 Преглед на мнениепри бертонето външните фарове сас h4 а вътрешните с h1,мислех да ги разменя временно ноне стават цоклите.иначе сана отделни стиоки,могат да се сменят поотделно,намерих в един саит на много тънка цена ама ме притеснява дали ще станат от bmw3,затова се допитвам.амаще проверя и в еврото,мерси все пакза отговора.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар