Здравейте.Нов съм във форума и за жалост проблем с джипчето ме накара да се обърна за помощ...Закупих си Дайхатсу Териос 1.3 - двигателя на Тойота /К 3 с верига/ - 2004г.- на 52 000км.Успях да му се порадвам точно 222км и 200 метра и двигателя затегна...Без никакво "предупреждение"... Сега му търся колянов вал с лагерите + глава с валовете.
Въпроса ми конкретно е - съвместими ли са частите от двигателя на Тойота Ярис 1.3 VVTI ??? На Териос блока е чугун,а на Ярис е алуминиев.Имам впредвид части втора употреба.Разбрах,че коляновия вал не подлежи на шлайф и трябва да сложа друг,с лагерите - комплект.
Предварително Благодаря на отзовалите се на зова ми за помощ !!!
					Въпроса ми конкретно е - съвместими ли са частите от двигателя на Тойота Ярис 1.3 VVTI ??? На Териос блока е чугун,а на Ярис е алуминиев.Имам впредвид части втора употреба.Разбрах,че коляновия вал не подлежи на шлайф и трябва да сложа друг,с лагерите - комплект.
Предварително Благодаря на отзовалите се на зова ми за помощ !!!

Търся помощ за Дайхатсу Териос 2004 г.

Търся помощ за Дайхатсу Териос 2004 г.

Все пак какви проблеми да очаквам от Дайхатсуто ? Четох дста,но не срещнах сериозни оплаквания от джипчето.Пропуснал ли съм нещо да прочета?
 Все пак какви проблеми да очаквам от Дайхатсуто ? Четох дста,но не срещнах сериозни оплаквания от джипчето.Пропуснал ли съм нещо да прочета?
Коментар