Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с десния хъб на Рокито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с десния хъб на Рокито

Реших да сменя гумените маншони на Рокито (не че бяха за смяна но бяха напукани) и се появи проблем. Откъсната периферия на месинговата втулка на хъба на дясното колело. Не знам как е станало, намерихме едно парченце, може да е старо може и майсторите..., не знам. Направих снимки но не успях да ги сваля от мобилния. Моля ако някой има такава втулка и я продава , или хъб(за предпочитане на старо в краен случай нов) да се обади.Приемам оферти на тел. 0888612433 и 08798383113. Предварително благодаря.

От: Проблем с десният хъб на Рокито

Щом има маншони това трябва да е от последните Рокита с независимо предно окачване, нали така?
    Свали някакви размери на втулката за ориентир - дебелина, диаметри, брой зъби.
    Предполагам има някакво съвпадение с хъбовете на Фероза и старите Рокита, но без размери и снимка няма как да се разбере.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Забравих да уточня, че хъбовете са ръчни. Да, Рокито е с независимо окачване и предполагам че хъбовете са както на Ферозата и старите Рокита. Ще опитам да кача снимки.

Коментар

Виж и каква марка са хъбовете.
        Оригиналните на Фероза и Роки са AISIN.
        Изглеждат така:
        http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...mhl3vR1L_xcZp_
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Имам един 1 бр. оригинален Айсин - ръчен . Ако не си намериш ,след седмица ще съм си в Бг - цената е 50 лв.

Коментар

Това са снимки на въпросната втулка.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0002.jpg
Прегледи:1
Размер:42.7 КБ
ID:5394523Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0003.jpg
Размер:41.9 КБ
ID:5394524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0004.jpg
Размер:49.4 КБ
ID:5394525 Няма да мога да взема размери сега защото майсторите сглобиха хъба. Със сигурност не прилича на АЙСИН (поне според мен). Не знам какви са маншоните на по-старите Рокита но маншоните на моето са с диаметър 100мм., бяха ми доставили 90 милиметрови.

Коментар

От: Проблем с десния хъб на Рокито

Старите Рокита са с цял мост. Нямат маншони.
              Това не прилича въобще на втулките на АЙСИН. При АЙСИН втуклата е гривна, няма ги тези "уши" на страни.
              Хъбовете да не са автоматични?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

От: Проблем с десния хъб на Рокито

Не ръчни са със сигурност. Това не са "уши", а остатък от периферията.Току що прегледах техническата документация и такава втулка не открих.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X