Реших да сменя гумените маншони на Рокито (не че бяха за смяна но бяха напукани) и се появи проблем. Откъсната периферия на месинговата втулка на хъба на дясното колело. Не знам как е станало, намерихме едно парченце, може да е старо може и майсторите..., не знам. Направих снимки но не успях да ги сваля от мобилния. Моля ако някой има такава втулка и я продава , или хъб(за предпочитане на старо в краен случай нов) да се обади.Приемам оферти на тел. 0888612433 и 08798383113. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с десния хъб на Рокито
Свий
X
-
От: Проблем с десният хъб на Рокито
Щом има маншони това трябва да е от последните Рокита с независимо предно окачване, нали така?
Свали някакви размери на втулката за ориентир - дебелина, диаметри, брой зъби.
Предполагам има някакво съвпадение с хъбовете на Фероза и старите Рокита, но без размери и снимка няма как да се разбере.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
-
Виж и каква марка са хъбовете.
Оригиналните на Фероза и Роки са AISIN.
Изглеждат така:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...mhl3vR1L_xcZp_Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Това са снимки на въпросната втулка.Няма да мога да взема размери сега защото майсторите сглобиха хъба. Със сигурност не прилича на АЙСИН (поне според мен). Не знам какви са маншоните на по-старите Рокита но маншоните на моето са с диаметър 100мм., бяха ми доставили 90 милиметрови.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар