Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza vs. Rocky

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Feroza vs. Rocky

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
    Моя бяс го карам вече 7 години, грижи не ми е правил, според мен джипа е доста здрав, като изключим оригиналния мотор и ресьорите.
    Какви проблеми създават Ферозовите мотори?
    Вече от 3-4 места чувам оплаквания,имат ли някакъв сериозен недостатък-/проблем/ или всичко е въпрос на подръжка и правилна експлоатация?

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      Вече от 3-4 места чувам оплаквания,имат ли някакъв сериозен недостатък-/проблем/ или всичко е въпрос на подръжка и правилна експлоатация?
      Нищо особено няма в мотора.Обикновен,ремонтопригоден,прегледен.Лично аз намирам че е малък за това купе и затова грее и лапа повече гориво.Трябва да се следи стриктно охлаждането,да се кара с подходящ антифриз заради ''алумина''в блока .Ако се сменя гарнитура задължително се шлайфа.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Нищо му няма на мотора. Просто не търпи неизправности по охладителната система. Ако там всичко е наред (антифриз, помпа, термостат, капачка, виско, радиатор), категорично НЕ грее. Ако и сложената газова уредба (ако има такава) е настроена като хората - пак така. Пък и обикновено нашите екземпляри са на незнайни километри (разбирай - 200000 и нагоре), тоест - повечето са амортизирани и за да няма грижи искат щателен преглед на всичко след закупуването, ако искаш да си спестиш неприятности по-късно.

Единствения му кусур, от гледна точка на това че е на джипка, е че е бързооборотен. Реално започва истински да върви от 3500 оборота нагоре. Тоест, иска обороти и тежък крак. За сметка на това е компактен и лек, макар и малко шумен. За времето си е бил със съвсем прилични параметри.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X