Здравейте на всички. Искам малко съвети от по вещи.От доста време разглеждам и чета , предстои ми да си закупя 4x4 i това да Фероза. Искам конкретно мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...531&f1=details . Благодаря предварително . Поздрави на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предстои да закупя
Свий
X
-
От: Предстои да закупя
Много лъскав екземпляр,но текста на обявата е идиотски:
Тахометър, Heckscheiben-Wisch-/Waschanlage, Подвижен хард топ, Чистачки на предното стъкло с интервал, Спортни предни седалки, Волтметър, температура на водата, централнозаключване , Шибедах, Стерео уредба, Халогенни , Навигационна система, Панорамен покрив, поленов филтър (филтър за прах), , !! ! ! ! ! ! ! ! !
Ако ходиш да я гледаш,поискай да ти покажат панорамния покрив,халогените,навигацията и поленови филтър.А иначе гледай за ръжда по шасито,дали работи 4Х4 на бързи и бавни.Провери дали работи регулирането на твърдоста на амортисьорите и други стандартнинеща,работа на ДВГ,течове ...
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
Много добре изглежда и доста запазена.Халогени не видях,а пък ''екстрите''-чистачки на предното стъкло с интервал и датчик за температура на водата са уникалниПП И цената е доста уникална,но до 4500,може да се сваля.
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Не обичам да давам съвети, но отиди с някой, който разбира от Ферози, дори ако се наложи да заплатиш за помощта. Този "екземпляр" ми изглежда прекалено лъскав, продавача е напляскал прекалено голям куп глупости.
Най-важното нещо е шасито. ОПИПАЙ го хубаво навсякъде, подчукни. Видиш ли да е прясно боядисвано някъде и усъмниш ли се , че е китосвано, бягай далече.
Не разбрах каква е цената, но този е голям оптимист, ако е над 4,500, както прочетох по-горе.
И мойта беше лъскава, а след половин година пробивах дупки с пръст в шасито.
Швейцарка, австрийка, германка... много внимаване за ръжда!!!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Изглежда голяма "пуканка"
Запознатите с марката и модела да кажат има ли такава дамаска на седалките с такъв десен точно-демек оригиналната ли е?Ако е претапицирана почти 100% ще е с друг десен-подобен на оригиналния, или нещо подобно.Инак воланът е запазен, но той може и да е сменяван.Освен това се опитай да разбереш дали е пребоядисвана(разбира се), но това само наживо.Ако по купето фабрично се лепят някакви надписи(символи, фигури) които ги няма това също е признак за пребоядисване.Задните седалки са делими, което не е при всички ферози.
Преди 4 години много дълго търсих такова жипче щото са ми много симпатични, но така и не намерих нещо що-годе читаво!Докъде ли не ходих, но обикновено на снимки нещата изглеждат много по-прекрасни.
За ръждата и теста вече ти казаха.
Ако наистина е толкова запазено, колкото изглежда аз ще го купя, но ти си с предимство!
Успех и пиши какви си ги свършилмного автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Колега нищо лично, но не мога да разбера логиката на всички които купуват кола, да гледат колко е захабен волана, колко са захабени седалките и педалите, скоростния лост... Ясно е, че 15-20 годишен автомобил ще има подобни симптоми. По-скоро бих се притеснявал, ако всичко е новичко и запазено. За километражите пък, въобще не ми се говори.
Ако колата е здрава и технически изправна, волана е последното нещо, което има значение.
Волан се сменя или облича, тапицерия се прави, но гнило шаси няма спасяване.
И проблемът не е толкова цената да намериш здраво, колкото хамалогията после да преместиш целия автомобил върху него. Не споменавам за номер на шаси, пререгистрация и т.н.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКолега нищо лично, но не мога да разбера логиката на всички които купуват кола, да гледат колко е захабен волана, колко са захабени седалките и педалите, скоростния лост... Ясно е, че 15-20 годишен автомобил ще има подобни симптоми. По-скоро бих се притеснявал, ако всичко е новичко и запазено. За километражите пък, въобще не ми се говори.
Ако колата е здрава и технически изправна, волана е последното нещо, което има значение.
Волан се сменя или облича, тапицерия се прави, но гнило шаси няма спасяване.
И проблемът не е толкова цената да намериш здраво, колкото хамалогията после да преместиш целия автомобил върху него. Не споменавам за номер на шаси, пререгистрация и т.н.
Не отричам, както казах огледа за ръжда и практическия тест!
Не разбрах дамаската оригиналната ли е за модела и годината на производство, ако сте наясно?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Запазен,запазен-колко да е запазен волана.На една от снимките се вижда че е направо полирана повръхността,в ново състояние волана е със структура,грапав.Тази полировка не се е получила от гледане,някой го е държал волана.
А дали е пребоядисвана колата няма никакво значение,рядко има машини над 5 г. по които да няма интервенции.Важното е защо и как е свършена работата-едно е,да са го одрали с пирон и след това боядисали,друго да е обръщан и боядисван.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Има такава оригинална дамаска, да. Всичко изглежда запазено. Задните седалки също, както и педалите са оригинални. Доколко са сменявани не мога да преценя, но са оригинални. Стелката в багажника, също. Волана е оригинален, след фейслифта.
Лепенката с инструкциите за 4Х4 на вратата, също не е много изтъркана. Мрежата на кората на задната врата не е провиснала и капачето, което покрива мехчето за вода за задната чистачка, не е скъсано. Отвътре е без забележки. Ластичетата на задните седалки са си оригинални, само ми се струва, че на лявата е леко прокъсана тапицерията там, където е пришито ластичето. Задната седалка си е сдвоена оригинално при по-новите.
Аз бих я поогледал. Трябва да се види добре за ръжда под пластмасовите вежди на задните калници.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
на снимки изглежда страхотно, дано и на живо,по салона е супер,халогени и аз не видях, може би във въобръжението на продавача ги има, както и тва със заеквачката на чистачките е голям хит, но това да са кусурите, ако всичко по мотор шаси и окачването е толкова добре. успех с огледа и да пишеш какво е станало.
Коментар
-
Обявата отново излезе на 4900. Джипката се намира намира в село Брестовец на 7км от Плевен. Днес след 14 часа ще ходя там. Ако все още се интересуваш бих и хвърлил едно око и няколко снимки, ако все още проявяваш интерес към нея.Децата се възпитават 20 години преди да се родят.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар