искам да попитам може ли да се ползат ресори от москвич за фероза ф300. в смисъл да си оставя главния лист, а отдолу да поставя москвичовите. те са с ширина 4.5см, а на ферозата са 6 см. другото на което съм се спрял от форд пикап, но не се сещам модела. ширината на листа е 6см. но са два и мисля да ги ползвам за под основния... моите ресори са 4+1. та въпроса ми е да ли да ползвам оригиналния основен на ферозата, а отдолу да сложа от друг автомобил.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос относно ресори
Свий
X
-
От: въпрос относно ресори
Някъде назад има доста теми за ресори, в които има описано и за ресори от Жук, ресори от Волга как слагат руснаците...
Обаче тук не се чете, а направо се пуска нова тема.
Четете, преди да пишете и да има отворени 10 теми за ресори.Your conscience is all you can take to your grave.
-
Колеги, четете малко преди да пишете във форума! Да не мислите, че вие първи сте се сетили за която и да е интервенция по тая 20 годишна кола?! Всичко вече е измислено, просто иска четене!Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trifon1 Преглед на мнениеискам да попитам може ли да се ползат ресори от москвич за фероза ф300. в смисъл да си оставя главния лист, а отдолу да поставя москвичовите. те са с ширина 4.5см, а на ферозата са 6 см. другото на което съм се спрял от форд пикап, но не се сещам модела. ширината на листа е 6см. но са два и мисля да ги ползвам за под основния... моите ресори са 4+1. та въпроса ми е да ли да ползвам оригиналния основен на ферозата, а отдолу да сложа от друг автомобил.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар