Колеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Търси се

Свий

X
- 

От: Търси се

Имаш Л.С.Първоначално публикуван от karno Преглед на мнениеКолеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!

- 

Слагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена . Сега съм с 6 мм персиглас . Сега съм с 6 мм персиглас >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
 Защото така ми харесва...
 Телефон: НЯМАМ
 Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
 Коментар
- 

Я кажи, какво по-точно е станало, щото на моята фероза джама беше подложен на такива екстрийми, от които ми спираше сърцето, и въпреки това жената не успя нито да го счупи, нито да ме докара до инфаркт ( напълно, де )Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеСлагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена . Сега съм с 6 мм персиглас . Сега съм с 6 мм персиглас 

как си успял да го потрошиш тоя джам, бе, братче, че и двукратно?
 Коментар
- 

Те точно затова не стана работата вчера,хората взеха уплътнението казаха, че ще го изчистят от стъкълцата, ще залепят вече почистеното уплътнение за стъклото и тогава ще дойдат да го сложат,и всичко това влиза в тези 110 лв.Ако найстина си спазят обещанието как да не ги разцелуваш!Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеСлагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена . Сега съм с 6 мм персиглас . Сега съм с 6 мм персиглас 
 Коментар
- 

бинговзех последното стъкло от местна автоджамджийска фирма нагоре долу същите пари!чисто ново!ухае на салата от хризантеми,саке и нещо друго много познато.....
 сещате се,нали? karno,имаш една голяма боза от мене -американска, по твой избор! Децата се възпитават 20 години преди да се родят. Децата се възпитават 20 години преди да се родят.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар