Колеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търси се
Свий
X
-
От: Търси се
Първоначално публикуван от karno Преглед на мнениеКолеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!
-
Слагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена. Сега съм с 6 мм персиглас
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеСлагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена. Сега съм с 6 мм персиглас
как си успял да го потрошиш тоя джам, бе, братче, че и двукратно?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеСлагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена. Сега съм с 6 мм персиглас
Коментар
-
бинговзех последното стъкло от местна автоджамджийска фирма нагоре долу същите пари!чисто ново!ухае на салата от хризантеми,саке и нещо друго много познато.....
сещате се,нали? karno,имаш една голяма боза от мене -американска, по твой избор!Децата се възпитават 20 години преди да се родят.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар