Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се

Колеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!

От: Търси се

Първоначално публикуван от karno Преглед на мнение
    Колеги търся стъкло за задната врата на Ферозата ако имате нещо в предвид помагайте,че е на зор работата,ще съм Ви благодарен ако ме спасите, телефона ми е 0887795289 благодаря Ви предварително.Голям студ е!!!
    Имаш Л.С.

Коментар

Опитай временно с кухненско фолио, колкото да докара до стъкло.
      Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Намерих в Кобра 110лв,вдруги ден ще дойдат да го сложат.

Коментар

Слагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена . Сега съм с 6 мм персиглас
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
            Слагането е лесно - на 4 болта се държи за планките , проблема е да махнеш счупеното от уплътнението защото на мен ми го донесоха без уплътнение ... не че новото не отиде при старото след два дена . Сега съм с 6 мм персиглас
            Я кажи, какво по-точно е станало, щото на моята фероза джама беше подложен на такива екстрийми, от които ми спираше сърцето, и въпреки това жената не успя нито да го счупи, нито да ме докара до инфаркт ( напълно, де )

как си успял да го потрошиш тоя джам, бе, братче, че и двукратно?

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
              Те точно затова не стана работата вчера,хората взеха уплътнението казаха, че ще го изчистят от стъкълцата, ще залепят вече почистеното уплътнение за стъклото и тогава ще дойдат да го сложат,и всичко това влиза в тези 110 лв.Ако найстина си спазят обещанието как да не ги разцелуваш!

Коментар

как свърши сагата? и аз ще сменям задно стъкло. това за кобрата ако е вярно си заслужава и една американска боза!
                Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

бинговзех последното стъкло от местна автоджамджийска фирма нагоре долу същите пари!чисто ново!ухае на салата от хризантеми,саке и нещо друго много познато.....
                  сещате се,нали? karno,имаш една голяма боза от мене -американска, по твой избор!

Коментар

търся странични роубари–стъпенки–за f 300 изадни седалки двойка,или комплект четворка,но в прилично състояние.благодаря предварително!

Коментар

[ karno,имаш една голяма боза от мене -американска, по твой избор![/QUOTE]

Мерси за бозата,ще я изчакам обаче да ферментира,че да може да си кажем наздраве!

Коментар

изборът е твой! от 3 до 12 и повече години!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X