Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо повече за Дайхацу Роки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нещо повече за Дайхацу Роки.

От няколко дни съм собственик на Дайхацу Роки 2,0/1993г.Джипчето го взех от човек който не беше го карал, беше упълномощен да го продаде.
    Поради тези причини нямам никаква информация за Рокито.Няколко дни го карам по 20км.на ден но започнаха да изникват много въпроси.Нека някой сподели инфо за Роки.

От: Нещо повече за Дайхацу Роки.

Първоначално публикуван от valeri_kondev Преглед на мнение
    ... Няколко дни го карам по 20км.на ден но започнаха да изникват много въпроси.Нека някой сподели инфо за Роки.

Ако искаш да получиш някаква информация, която ще ти върши работа, ще е по-добре да задаваш конкретни въпроси. Иначе е много малко вероятно някой да седне да ти пише есе на тема "Роки".
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ми, добре дошъл в заразното и честито!
      Рокито е хубаво и здраво джипче.
      Със здраве да си го каляш!
      Прочети всичко, което откриеш тук в подфорума и ще разбереш много неща за него.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито колега! НАправил си добър избор Роки-то е корава машина и търпи издевателства. Найстина и аз като малдши член мога да ти дам насока да прочетеш многото написано от колегите тук и с някой друг въпрос за до оточнение няма да имаш проблеми!

Коментар

Е хубУ де, моЙ ли такова питане?
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Въпросите ми са толкова много, че не знам от къде да почна.Първо искам да поясня, че не съм много вещ и някой въпроси могат да ви се сторят учудващи.Затова се извинявам предварително.
            Въпросите ми са свързани с работата на Рокито в режим 4*4.
            Какво означават обозначенията на малкия скоростен лост -4H, 4L и L?
            Какви блокажи има и как работят?
            Последно редактирано от Паджеровод; 13-01-12, 20:48.

Коментар

4h са бързи Л-а бавни. Блокаж зависи ти трябва да кажеш какво има "аборт по телефона няма" т.е никой не може да ти каже от растояние, има някой с LSD заден диференцял. Имаш three stage jumper, мисля се казваше така, копчето до ръчната за регулиране на твърдостта на амротесьорите за в гората хард, междинене и софт за асфалта. Това последното зависи ако са ти оргиналните и са изправни. Имаш мисля и духалка за задните седалки под дясната седалка отпред.

Коментар

Въпросите ми са толкова много, че не знам от къде да почна.Първо искам да поясня, че не съм много вещ и някой въпроси могат да ви се сторят учудващи.Затова се извинявам предварително.
                Въпросите ми са свързани с работата на Рокито в режим 4*4.
                Какво означават обозначенията на малкия скоростен лост -4H, 4L и L?
                ...

Както те посъветваха колеги по-горе - четене му е майката. Това за 4H, 4L и т.п. е едно и също за всички джипове. Разяснения във форума са давани най-малко 1001 пъти.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Дали има LSD не мога да кажа още не съм му извършил цялостен оглед.Продавача беше упълномощен и не можа да каже нищо.
                  Предното изглежда се включва ръчно.
                  Изкл
                  Също ме интересува от къде да започна първоначалния преглед на Рокито?Какво да проверя и пристегна за начало?Нека изключим масло и ремъци.
                  С какви масла да го обслужа?

Коментар

Земи запали добичето и се домъкни у наше село!!!
                    Карам Роки от 11 години .... това стига ли ти ?!? ....
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Така и ще направя.Нека да се пооправи времето.

Тези дни се появи едно виене, виенето започва когато карам с 60 и изчезва когато мина 70.
                      Последно редактирано от CarTest™; 26-01-12, 14:12.

Коментар

Някой, може ли да каже параметрите на акумулатора за РОКИ 2,0 1993г.?

Коментар

Някой, може ли да каже параметрите на акумулатора за РОКИ 2,0 1993г.?
                          Стартера е редукторен,така,че всичко над 60Ah ще е добре.По книга му дават 65Ah,десен плюс,ако не ме лъже паметта.Почти половин година паля моето Роки с 62Ah ; 540A.
                          Поздрави.

Коментар

честито, безаварийни , дай некоя снимка на добичето.

Коментар

Здравейте колеги,някой да знае къде в София има майстори да се занимават ремонт и на Дайхатсу , имам Роки 2.8td 89г и предното не включва или по-точно включва когато си иска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X