Здравеите,чудя    се   осфе  двете  на    таблото  имали други  колонки   в   Ферозата.
Благодаря!!!!!!!!
					Благодаря!!!!!!!!

След разясненията и снимките които ми прати, и преглеждане на сервизното ръководство плана беше готов- махане на жабката, за да се освободи място да бръкна отзад и да сменя тон  колоната от дясно, а за от ляво- демонтиране на частта от таблото,  която е при дръжката за отваряне на предния капак и от там отново с  бъркане да се подмени тон колонката.
 След разясненията и снимките които ми прати, и преглеждане на сервизното ръководство плана беше готов- махане на жабката, за да се освободи място да бръкна отзад и да сменя тон  колоната от дясно, а за от ляво- демонтиране на частта от таблото,  която е при дръжката за отваряне на предния капак и от там отново с  бъркане да се подмени тон колонката. От дясно болтовете вече бяха 8.
От дясно болтовете вече бяха 8.

Ще се ползват за нормално слушане на музика и когато в даден момент се увеличи звука малко повече да не "пращи", разбирайте, че това ще са единични случай а не често срещано явления, не съм маняк на тема музика. Ферозката е с обикновено CD на Pioneer и няма допълнителен усилвател, основното между което се чудя е дали да е нещо около 60w или около 90-100w, повече май просто ще е безсмислено.
 Ще се ползват за нормално слушане на музика и когато в даден момент се увеличи звука малко повече да не "пращи", разбирайте, че това ще са единични случай а не често срещано явления, не съм маняк на тема музика. Ферозката е с обикновено CD на Pioneer и няма допълнителен усилвател, основното между което се чудя е дали да е нещо около 60w или около 90-100w, повече май просто ще е безсмислено.              

, казаха че не били получавали такива от доста време
, казаха че не били получавали такива от доста време Както и да е харесах си едната от трите марки от които имах избор, взех и ги монтирах
 Както и да е харесах си едната от трите марки от които имах избор, взех и ги монтирах ....В общи линии съм доволен, първите впечатления са добри, но не съм карал джипа много така че още не мога да кажа нищо по-конкретно от това, че на колоните им дават 40W реални и 160W пикова мощност.
....В общи линии съм доволен, първите впечатления са добри, но не съм карал джипа много така че още не мога да кажа нищо по-конкретно от това, че на колоните им дават 40W реални и 160W пикова мощност. 

, казаха че не били получавали такива от доста време
, казаха че не били получавали такива от доста време Както и да е харесах си едната от трите марки от които имах избор, взех и ги монтирах
 Както и да е харесах си едната от трите марки от които имах избор, взех и ги монтирах ....В общи линии съм доволен, първите впечатления са добри, но не съм карал джипа много така че още не мога да кажа нищо по-конкретно от това, че на колоните им дават 40W реални и 160W пикова мощност.
....В общи линии съм доволен, първите впечатления са добри, но не съм карал джипа много така че още не мога да кажа нищо по-конкретно от това, че на колоните им дават 40W реални и 160W пикова мощност.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар