Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в скоростната кутия на Териос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми в скоростната кутия на Териос

Здравеите колеги !!
    почвам тази тема защото имам проблем с 5та предавка на моя териос
    като включа на пета и почва да вие,ниакои път се чува и 3та но много рядко .Някои можели да ми каже дали има смисал да се ремонтирва или да се купува нова кутия и дали скоростните кутии от новия териос 2010г ръчка стават за териос 2004г при положение че страиа е с пет предавки а новият с 6 предавки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010112.jpg
Прегледи:2
Размер:151.4 КБ
ID:5951168

От: Проблеми в скоростната кутия на Териос

Първоначално публикуван от Preslava_ltd Преглед на мнение
    Здравеите колеги !!
    като включа на пета и почва да вие,ниакои път се чува и 3та но много рядко .Някои можели да ми каже дали има смисал да се ремонтирва или да се купува нова кутия и дали скоростните кутии от новия териос 2010г ръчка стават за териос 2004г при положение че страиа е с пет предавки а новият с 6 предавки [ATTACH=CONFIG]392651[/ATTACH]
    колега заслужава си да се ремонтира,проблема ти се състои от лагерите,които са 4 на брой.Друг е проблема кой ще ти я оправи

Коментар

Трябва да се провери дали шлиците сте паснат и захватите на скоростната към рамата и двигатела.От шестата предавка си само на печалба- намалява се товаренето на двигатела и от там разхода пада лекичко.Ремонта на старата е по-удачен от финансова гледна точка,но пък една скорост повече си е една скорост повече .Дилема !!!

ПП: mapchu, колегата ако съдим по nick name-то май е колежка, но виждам ,че този път си се подготвил и си хванал правилната посока на изказване в темите Поздрави
      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
      Защото така ми харесва...
      Телефон: НЯМАМ
      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
        Трябва да се провери дали шлиците сте паснат и захватите на скоростната към рамата и двигатела.От шестата предавка си само на печалба- намалява се товаренето на двигатела и от там разхода пада лекичко.Ремонта на старата е по-удачен от финансова гледна точка,но пък една скорост повече си е една скорост повече .Дилема !!!

ПП: mapchu, колегата ако съдим по nick name-то май е колежка, но виждам ,че този път си се подготвил и си хванал правилната посока на изказване в темите Поздрави
        досега се чудех откъде ви дойде на ума териос с 6 скорости,в БГ няма такава кола-ръчни 5 степенна и автоматик с 4 степенна.6 степенна ръчна кутия няма за териос

Коментар

Казаха ми че ако си налея присадка тоВа можело да помогне за кутията но ,нямали да прецака останалите скорости след време ????
          Някои можели да ми каже Териоса колко гори градско
          че ,нещо немога да му хвана разхода както трябжа ,веднъж 10л/100 друг път 12-13л/100нищо че го имам чисто ново от 2005г
          Във Варна има много добър маистор за пълнене на шарнири за териос ходих да си пълния моите за 20лв и съм много доволен ))))
          Какво му плащаш при условие че шарнира е комплект с носача и струва като нов 350лв

Коментар

Казаха ми че ако си налея присадка тоВа можело да помогне за кутията но ,нямали да прецака останалите скорости след време ????
            Някои можели да ми каже Териоса колко гори градско
            че ,нещо немога да му хвана разхода както трябжа ,веднъж 10л/100 друг път 12-13л/100нищо че го имам чисто ново от 2005г
            Във Варна има много добър маистор за пълнене на шарнири за териос ходих да си пълния моите за 20лв и съм много доволен ))))
            Какво му плащаш при условие че шарнира е комплект с носача и струва като нов 350лв
            Този който ти е казал че върви комплект с носача-шарнира го удари по-главата с него,с цел нети казват че има отделно шарнир,да се набуташ и да ти вземат парите...... градско нормално каране е някъде 8-10/100,повече от това не е реално.Присадката неможе да ти оправи скоростите след като са заминали лагерите каквото и да слагаш не помага .

Коментар

Първоначално публикуван от mapchu Преглед на мнение
              Този който ти е казал че върви комплект с носача-шарнира го удари по-главата с него,с цел нети казват че има отделно шарнир,да се набуташ и да ти вземат парите...... градско нормално каране е някъде 8-10/100,повече от това не е реално.Присадката неможе да ти оправи скоростите след като са заминали лагерите каквото и да слагаш не помага .
              колега неси прав изобщо този модел териос шарнира е комплект с носача итова може дати го потвърди всеки
              наймалкото че собственика на магазин СТИМО мие приятел
              иму имам пълно доверие нанего.

Коментар

Здравеите колеги !!
                като включа на пета и почва да вие,ниакои път се чува и 3та но много рядко .Някои можели да ми каже дали има смисал да се ремонтирва или да се купува нова кутия и дали скоростните кутии от новия териос 2010г ръчка стават за териос 2004г при положение че страиа е с пет предавки а новият с 6 предавки [ATTACH=CONFIG]392651[/ATTACH]
                Първо от къде си?
                Второ от къде идва виенето?
                Ако си от София и е от скоростите а валовете са здрави ремонта не е скъп и влизаш в три дни.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОЗИ Преглед на мнение
                  Първо от къде си?
                  Второ от къде идва виенето?
                  Ако си от София и е от скоростите а валовете са здрави ремонта не е скъп и влизаш в три дни.
                  Колега от варна съм
                  не е проблем и до софия да прескоча стга да ми направят колата
                  ако знаеш добър сервиз даи да се чуем
                  телефона мие
                  0885194699 Антон се казвам
                  Тука никои неможе да ми каже какъв е проблема за жалост
                  развиват теории колкото искаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X