Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оферти за фероза?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оферти за фероза?

Колеги, имам оферта Rav 4 на 5 години.
    Ако стане, може да се наложи да се разделя с Feroza-та 16 v, пълна инжекция, 1991 г.
    Джипката е в добро техническо състояние и със забележки по фейса - като за една 20 годишна кола.

На 150 000 км. е, с обикновенно газово.

Какви са според вас прогнозите за продажба и някаква цена?

Или по-добрият вариант е да бъде разглобена и продадена на части?

Вторият вариант обаче ще е грехота, защото сигурно ще изкара поне още толкова километри.

От: Оферти за фероза?

Всеки сам си решава, но аз не бих заменил истински джип за паркетник.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Втория вариант забрави. Няма да си на далавера и за по голямата част ще трябва да питаш пункта за вторични. Или в най-добрия случай ще си получиш стойността в неприемливо голямо разсрочване във времето.
      От гледна точка на Оффроудъри правиш замяна кон за кокошка. Но пък ти си знаеш какви са ти нуждите. Влез в сайтовете за автопродажби да се ориентираш в цените и си прецени.
      Успех!
      О899 2б2 1З2

Коментар

Колега,пусни обява в подфорум продажби с опция за търг и чакай най-добра цена. Майтап,бе! Аз подкрепям Колето - остави си Ферозата за гората и си вземи паркетник за зимата.
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

Колега щом джипката е добра,пусни я за продажба.Някой ще и се зарадва.
          0898774443-Пламен.

Коментар

Ако си следил темата за продажбите ще видиш че трудно ще можеш да и вземеш повече от 3000лв.
            Това с продаването на части е малко сложен процес. Първо трябва да вложиш бая труд да разглабяш всеки поискан детайл, после за дълго време трябва да имаш една купчина с желязо, което да съхраняваш някъде.
            Времената са такива че продажбите не вървят.

П.П.
            Бертонето на sapporo падна драстично като цена и въпреки че е доста екзотично и изкушаващо все още не може да си намери собственик.
            Последно редактирано от VECTOR; 09-12-11, 21:43.
            Георги Тонев

Коментар

RAV-4. 2006 г. 2.2 D4D, 90 000 км, около 136 коня, много запазена. Гуми Continental 4x4, 16 цола, зимни, нови, с много добър грайфер

Направих му тест дарйв.

Добре върви на асфалт. Не е много пъргава, но набира като повечето японски коли бавно и дълго до много високи скорости.
              Не знам как ги правят толкова еластични тези двигатели, но с малко повече търпение вдигна 200 на магистралата.
              При тази скорост според мен е много нестабилна. Може би защото не е достатъчно тежка.
              Не може и дума да става за сравнение с ферозата, която вдига максимално 150 и при тази скорост е доста шумна.

Теста на пресечен терен честно казано не ме впечатли.
              Може би защото я сравнявах директно с Ферозата, първо минавах с ферозата - после с RAV-a
              но -
              не ми хареса видимостта - все едно, че съм във видеоигра и постоянно ми се губи част от пейзажа,
              не ми хареса усещането как се управлява при 4х4, буксува здраво - там където ферозата минава без да превърти гума,
              ( може да е от гумите - Ферозата е с Кобра малатеста с голям грайфер).
              Не ми хареса това, че постоянно трябва да мисля за това от къде минавам за да не я одраскам - отстрани, отдолу, отгоре и т.н.
              Тествахме ги на един слог с накло около 45 градуса. Опитахме се да го изкачим отдолу на горе. RAV-а не мина, защото опря корема в горния край на слога.
              Нямам представа защо, може би има по-голямо разстояние между осите.

RAV-a има много електроника, много е лъскав за в гората.
              Много е запазен отвътре. Ще трябва да го пазя и да си създавам допълнителни грижи.

Реших, че за това, за което търся джипка, Ферозата ще ми бъде по-полезна и ще ми създава по-малко ядове.

Така, че се отказах от далаверата.

Много се очудих, когато след като отказах ми предложиха да намалят цената първо с 4000, после с 5000 лева за бартер - да дам ферозата с два допълнителни комплекта гуми - летни и зимни ?!?!?!

Без да се замислям аз пак отказах, защото ми стана ясно, че аз просто не искам да си сменям джипката.

Ферозата поостаря и погрозня, но до сега ми е била вярна безотказно.

Ще и направя един лек фейслифтинг и ще си я карам докато се наложи някой тежък ремонт.
              Тогава ще му мисля - или ще и купя братче или ще я подаря на някой.

Така, че за сега дилемата приключи.

Коментар

Другото решение е купе от рафче заради екстрите върху шаси от ферозa ,ама за боята и ламарините няма спасение като гледам ,че и ти си привърженик на адреналина
                >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                Защото така ми харесва...
                Телефон: НЯМАМ
                Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X