Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с daihatsu feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с daihatsu feroza

Здравейте имам проблем джипката значи преди 4-5г.,я купихме палеше без проблем след 1 година и сложехме газова уредба и от началото всичко беше добре след около 1 година почна зимно време да не пали на бензин изобщо ,трудно пали с доста въртене а на газ запалва много по добре не е желаното ама сравнение с бензина да въртиш 1/2 или 1час не става джипката е ижекцион.Джипката не е с скъпата газова уредба(1000лв.) а с тази от 450 някои ако може да помогне че познати ми казваха да сменя свещите ама то добре вече 4 комплект сменявам пак същото,аз сам от Дупница ако нестава сами да го оправиме кажете някаде кадето прават ижекциони близко до мен че на мен ми казват в сервиза на бош ама други викат тези там за нищо не стават. Мерси предварително .

От: Проблем с daihatsu feroza

Колега,добре дошъл във форума.Не е зле да оправиш правописа ,защото нищо не ти се разбира и едва ли някой ще ти отговори.Попрочети във форума темите и има голяма вероятност да откриеш сходен,макар че ти самия не знаеш твоя.Иначе няма да и навреди една диагностика на стенд,че поне центровката да ти видят.Помисли и за бензиновата помпа,филтри,резервоар и бензинопроводи.Но щом работи добре на газ не пипай електриките,а се насочи към хранителната система.
    ПП.Не е лошо да видиш дали има бензин в резервоара
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Много е вероятно да имаш проблем с дюзите.При продължително каране на газ,бензиновете дюзи "запичат"и почво първо неравномерна работа на бензин,а полека лека се стига до пълен отказ от работа на бензин.Може също бензиновата помпа да не прави достатъчно налягане.Като сте сменяли 4 пъти свещи,как стоят нещата с кабелите?
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Бензиновата помпа е нова че другата изгоря и даже тая е по силна от старата по голямо налагане прави,бензин има като се запали от началото за няколко секунди държи на 300 или 400 оборота и се готви да изгасне и що и дам малко газ да я исфорцирам изгасне.А това където ниска да пали го прави като стани малко студено иначе преди е била карборатор ама италианеца е турил сегашния двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от lubo_911 Преглед на мнение
          Бензиновата помпа е нова че другата изгоря и даже тая е по силна от старата по голямо налагане прави,бензин има като се запали от началото за няколко секунди държи на 300 или 400 оборота и се готви да изгасне и що и дам малко газ да я исфорцирам изгасне.А това където ниска да пали го прави като стани малко студено иначе преди е била карборатор ама италианеца е турил сегашния двигател.
          Ти явно имаш голямо самомнение за себе си и не си вземаш никаква бележка.Това че ни си ходил на училище не ти пречи да ходиш на уроци по български,щото не може в една дума да правиш няколко грешки .Как можа да напишеш това наразбираемо съчетание от букви ''исфорцирам''(правилното е изфорсирам) и да не ти направи впечатление ,че е неразбиераемо за четящите тук.С нищо лошо не ме запомняй,но ако продъжиш да пишеш такива неразбираеми изречения ,никой няма да ти отговори сериозно.Отделно стои факта ,че въобще не е твоя работа да правиш диагностика на кола и двигател. ПП Да не говоря че целия текст е лишен от пунктуация и е трудно да стоплиш какво се случва на практика.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от lubo_911 Преглед на мнение
            Здравейте имам проблем джипката значи преди 4-5г.,я купихме палеше без проблем след 1 година и сложехме газова уредба и от началото всичко беше добре след около 1 година почна зимно време да не пали на бензин изобщо ,трудно пали с доста въртене а на газ запалва много по добре не е желаното ама сравнение с бензина да въртиш 1/2 или 1час не става джипката е ижекцион.Джипката не е с скъпата газова уредба(1000лв.) а с тази от 450 някои ако може да помогне че познати ми казваха да сменя свещите ама то добре вече 4 комплект сменявам пак същото,аз сам от Дупница ако нестава сами да го оправиме кажете някаде кадето прават ижекциони близко до мен че на мен ми казват в сервиза на бош ама други викат тези там за нищо не стават. Мерси предварително .
            Иди при майстор, който монтира газови уредби.
            Преди това обаче - ИДИ в някой сервиз, който има ЕЛКОН - това е за диагностика на двигателя.
            Там в сервиза ще уточнят кое е за смяна, кое е за реглаж и кое е запекло.
            От врачуване и предположения, при условие, че не разбираш от двигатели НЯМА смисъл.
            Успех !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X