Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Териос

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Гуми за Териос

    Здравейте,

    на скоро си взех Daihatsu Terios, от старите модели 2002година, със верига е двигателя. В момента съм с Pirelli 205/70/15R с които купих джипката, но са сравнително стари и са за смяна. Бихте ли могли да ми препоръчате някакви по универсални гуми, които да стават за цялата година. "Най-екстремното" на което ще бъдат подлагани е най-много да ида някъде на риба където е черен път и ако е валяло е кално. А зимата се кара в града предимно, защото другата ми кола е с задно предаване и не е особено подходяща. Предложиха ми Dunlop AT3, но смяната на 4-те гуми излиза над 900лв. Та, ако някой може да предложи нещо на по-поносима цена, ще съм благодарен.

    Поздрави

  • #2
    От: Гуми за Териос

    Не пести от гумите точно. И да - по-скъпите са по-добри в повечето случаи.
    Аз съм със БФГ АТ и макар да са вече на 30 000км изглеждат като нови - мустаците още седят. А и возията е повече от прилична. И зиме и лете. На всякакви терени.

    Коментар


    • #3
      От: Гуми за Териос

      Грабет АТ също. Търкалях ги целогодишно 2 години на Фероза. Зимата само трябва да имаш едно на ум, че АТ-то не е зимна гума. Около 140 лева бяха на брой.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

      Коментар


      • #4
        От: Гуми за Териос

        Благодаря за отговорите!
        Искам да попитам и още нещо. Задължително ли е гумите да са АТ, или мога да карам и с обикновенни зимни или летни гуми, според сезона?

        Коментар


        • #5
          От: Гуми за Териос

          Най-добре е според сезона и според терена, ама....е трудно и се правят компромиси. Аз съм с Yokohama G012 Geolandar A/T-S. Ще ти свършат работа, ама зимата внимавай

          Коментар


          • #6
            От: Гуми за Териос

            g.staikov - можеш да караш Териоса и с гуми за лек автомобил, стига да са с правилните размери. НО - ако излизаш извън пътя (че и при някои улични отсечки), трябва да не забравяш, че си с по-"нежни" гуми.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X