Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на ресори на Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на ресори на Роки

Здравейте колеги, искам да споделя с вас ремонта на ресорите. Онзи ден видях че в заден ляв пакет ресори имам два счупени листа-2 и 3 лист. След двудневно четене във форума и късмета че намерих веднага ресори от Волга започнах демонтажа на счупения пакет. Ползвах основния лист от Рокито, който беше здрав, останалите 4 листа ги махнах и добавих 4 листа от волговия пакет НО без основния. На дължина волговите са същите като старите листа но с 5мм по широки, но след съвет с майстор ми каза че няма да има проблем и последва монташ- резултата беше добър купето се подигна с 5 сантиметра и ми се струва че вози и по меко, след което последва и подмяна на десния пакет, но възникна малък проблем-фаровете започнаха да бият доста ниско но важното е ресорите да са здрави, дано съм полезен на колегите и на никой да не му се случва чупене на ресор

От: Смяна на ресори на Роки

От УАЗ 469 също стават едно към едно без да се разглобява пакета .МИсля си че с тез твоите два счупени листа ти май си си подскачал само на тампони ... затова честита ти ресьорна возия. Фаровете можеш да си ги регулираш от болтовете или от копчето в купето - избора е твой
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

колега предни или задни от УАЗ, или те са еднакви

Коментар

Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнение
        колега предни или задни от УАЗ, или те са еднакви
        Нито предните ,нито задните от УАЗ стават.Виж от ЖУК стават,но май беше бордовия.Има писана тема по въпроса.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

сега лошо, а трябва да търсиме за резервни

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
            Нито предните ,нито задните от УАЗ стават.Виж от ЖУК стават,но май беше бордовия.Има писана тема по въпроса.
            Явно аз не разбирам какво е УАЗ и какво е ЖУК. Те от такъф Натиснете снимката за да я уголемите

Име:UAZ-469.jpg
Прегледи:1
Размер:10.6 КБ
ID:5303854"ЖУК" ги свалих и ги сложих на Ферозата.От този Натиснете снимката за да я уголемите

Име:UAZ 452.jpg
Прегледи:1
Размер:8.8 КБ
ID:5303855"ЖУК" съм съгласен че не стават защото захвата е съвсем друг

ПП: Ако има грешки моля да ме извините ,но 16 години съм живял в заблуда
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Вероятно защото в темата става въпрос за Роки.....
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X