Здравейте.Изчетох доста по форума,а вероятно и доста съм пропуснал.Има доста изписано по темата,но нвасякъде липсва пълна информация.Пускам тази тема за да може малко да се систематизират нещата по тази процедура.В дилема съм кърпене или подмяна?!
Благодарение на опита ви се надявам да може да развием пълна тема (от закупуването на ново шаси през подготовката му,до разглабянето на старото и сглабянето на новото камионче.Темата със сигурност ще ми е много необходима,а надявам се да помогне и на всички,на които им предстои тази процедура.
Ако сте съгласни,ас ги вийдам горе долу така нещата:
-Въпрос 1.Има ли разлика в шаситата за F300 и F310?
-Въпрос 2.Намиране на шаси/цена/оглед и проверка за корозия?
-Въпрос 3.Документи за шасито/пререгистрация?
-Въпрос 4.Отстраняване на ръждичката по новото шаси/обработката му от вън и вътре - с какви препатати и как?
-Въпрос 5.Разглабяне-отделяне на старото шаси(ходова част/двигател/купе)?
-Въпрос 6.Подмяна и/или ремонт на всичко непредвидено по ходова част/двигател/купе?
-Въпрос 7.Комплектоване на съвършенната машина
!
Ще се развам темата да се развие подробно.Вярвам,че ще е полезна на всички-знаем,че тази "болест мори" камиончетата нм.
Идеята ми е да се дискутира последователно по въпроси.Щом се изчерпи единият-преминаване на следващият и така до края.
П.П.: Моля нека не спамим по темата!
Благодарение на опита ви се надявам да може да развием пълна тема (от закупуването на ново шаси през подготовката му,до разглабянето на старото и сглабянето на новото камионче.Темата със сигурност ще ми е много необходима,а надявам се да помогне и на всички,на които им предстои тази процедура.
Ако сте съгласни,ас ги вийдам горе долу така нещата:
-Въпрос 1.Има ли разлика в шаситата за F300 и F310?
-Въпрос 2.Намиране на шаси/цена/оглед и проверка за корозия?
-Въпрос 3.Документи за шасито/пререгистрация?
-Въпрос 4.Отстраняване на ръждичката по новото шаси/обработката му от вън и вътре - с какви препатати и как?
-Въпрос 5.Разглабяне-отделяне на старото шаси(ходова част/двигател/купе)?
-Въпрос 6.Подмяна и/или ремонт на всичко непредвидено по ходова част/двигател/купе?
-Въпрос 7.Комплектоване на съвършенната машина

Ще се развам темата да се развие подробно.Вярвам,че ще е полезна на всички-знаем,че тази "болест мори" камиончетата нм.
Идеята ми е да се дискутира последователно по въпроси.Щом се изчерпи единият-преминаване на следващият и така до края.
П.П.: Моля нека не спамим по темата!
Коментар