Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся преден мигач

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся преден мигач

Здравей те,колеги!
    преди три седмици се сблъсках с едни наркоманчета и ......-на ферозката нищо й няма,обаче немога да намеря преден ляв мигач,обърнах цяла Варна и Добрич и няма ни нов ни от морга,та мисълта ми е ако някой има да ми продаде или пък ако знае дали не става от друг автомобил-по принцип само стъклото е счупено.
    поздрави!

От: търся преден мигач

Аз си бях сложил нивови стъкла малко по-къси са ама стават .

Коментар

Питай Ванката Горчев, той може и да има.
      Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Нямам ги. Запазени са за колега.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Друг вариант - махаш оригиналните от бронята, слагаш фарове с габарит от рено рапид например (40лв), и под тях в ламаринената лайсна слагаш мигачи от голф 1 (20-ина лева комплекта).

Така хем мигачите ти ще са на правилното място, хем и да счипиш пак, има ги във всеки магазин.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

спарки
            моята е от по-новите с по-големите фарове,няма да станат от рапидка,вероятно ще пробвам с нивови(благодаря за което на РАДО),а Ванка ако колегата се откаже веднага ще ги взема-плюс това само стаклото на мигача е счупено,габаритчето е здраво

Коментар

Значи, намираш едно дремелче, правиш си дупки като за габаритни крушки на голф, отиваш на Симеон и си взимаш 2 фасунги, примерно пак от голф, пробиваш си внимателно с дремела дупки за тях, и си слагаш габаритите горе. Останалото - пак така. МОйте мигачи засега са здрави, ама като се строшат, тая процедура ще направя.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки
                правилно ли те разбрах-да сложа габаритите във фаровете,а мигачите?

Коментар

Първоначално публикуван от colosal Преглед на мнение
                  Спарки
                  правилно ли те разбрах-да сложа габаритите във фаровете,а мигачите?
                  А мигачите пак в бронята-голф 2 голям ,правоъгален-има и жълти и били...И ги има навсякъде,и по морги,и в магазините.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

...или от голф 1-ца, малък, в ламаринената лайсна под фаровете. Не помня колко беше мястото под фаровете на новите ферози, но ако постнеш снимка и/или премериш, вероятно ще мога да ти кажа дали има достатъчно място. на iiiopo мигачите са така.

Коментар

На един голф 2 в сервиза при брат ми видях мигач и габарти вградени в брояната. Някакво тунинг изпълнение, но размерите пасваха точно на Фероза. 1- пъти питах собственика от къде ги е купил, не каза...Щял съм да си сложа същите и му се губела оригиналността! Не е лошо да се види и по разни Автомании и други подобни. Аз ще поровя да видя дали ин интернет ще намеря това, което видях.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                        На един голф 2 в сервиза при брат ми видях мигач и габарти вградени в брояната. Някакво тунинг изпълнение, но размерите пасваха точно на Фероза. 1- пъти питах собственика от къде ги е купил, не каза...Щял съм да си сложа същите и му се губела оригиналността! Не е лошо да се види и по разни Автомании и други подобни. Аз ще поровя да видя дали ин интернет ще намеря това, което видях.
                        Най-вероятно по камионджийските магазини е изнамерил въпросния тунинг,имат голямо разнообразие от фарчта,габаритчета и др. за допълнителен,външен монтаж(все пак не се постига лесно визията на един ИСТИНСКИ ТИР).Между ТЕЦ София и Гробищата има голям магазин за камионджийски части.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Беше направено съвсем култъурно. Вграден в бронята, както е оригинално на Голф 2 мигач, но имаше и секция габарит. В случая стъклата бяха кристални за целите на тунинга, но най-вероятно може да се намери и с нормално стъкло.

За това става дума:
                          http://www.picvalley.net/u/2782/1562...26XaqjmZrf.JPG
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

колеги благодаря!
                            взех от нива и с малко напастване стават(цената е 12лв.бр.-само стъклото=2лв.)
                            все пак ето снимки Спарки
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 014.jpg
Прегледи:1
Размер:104.6 КБ
ID:5291147Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 013.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5291146

Коментар

Има място и за голфови. Даже мястото е повече от на старите ферози, или поне така ми се струва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X