Обява

Свий
Няма добавени обяви.

горнооряховска гарнитура за глава(фероза)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• горнооряховска гарнитура за глава(фероза)

Прочетох в мненията,че колеги монтирали такава гарнитура са останали доволни.Та реших да пробвам и аз. Звънях във фирмата (много разбрани хора) и ми обясниха,че могат да изработят стандартна гарнитура от клингирит+метални опръстени около цилиндрите+силикон по краищата, дебелина 1,5мм.НО,ако искам могат да добявят изцяло метален слой едно или двустранно(изработвали са такива по поръчка за тежко натоварени 100% офрод джипки),като дебелината вече е над 1,5мм.
    Кой е удачния избор за моята машина - стандартна или с допълнителни метални слоеве? И понеже забравих да ги питам,трябва ли да се намаже стандартната гарнитурата с графирна смазка преди монтажа?

От: горнооряховска гарнитура за глава(фероза)

Бих сложил стандартна. Само проверете главата и блока за кривини, и ако е нужно - шлайфайте.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Бих сложил стандартна. Само проверете главата и блока за кривини, и ако е нужно - шлайфайте.
      Мм..да 100% съгласен.И южен термостат -на 76 градуса.Щото Ферозките греят.
      Последно редактирано от mihov_1969; 12-07-11, 11:29. Причина: допълнение
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ако сложиш грес на гарнитурата обезсмисляш силикона, който е по нея!
        За Горноряховци само хубави думи съм чувал!
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Грес не слагай , колегата по-горе е обяснил защо.За да нямаш проблем с тези гарнитури трябва да ги притягаш защото са меки и се мачкат!Има и един друг чалъм но сега нямам време ,ако те интересува ще пиша допълнително!Иначе са добри
          Последно редактирано от stefan stoev; 16-07-11, 09:26. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от batzane Преглед на мнение
            Прочетох в мненията,че колеги монтирали такава гарнитура са останали доволни.Та реших да пробвам и аз. Звънях във фирмата (много разбрани хора) и ми обясниха,че могат да изработят стандартна гарнитура от клингирит+метални опръстени около цилиндрите+силикон по краищата, дебелина 1,5мм.НО,ако искам могат да добявят изцяло метален слой едно или двустранно(изработвали са такива по поръчка за тежко натоварени 100% офрод джипки),като дебелината вече е над 1,5мм.
            Кой е удачния избор за моята машина - стандартна или с допълнителни метални слоеве? И понеже забравих да ги питам,трябва ли да се намаже стандартната гарнитурата с графирна смазка преди монтажа?
            Здравей колега!
            Най-вероятно и при мене ще се наложи "влизане в бокса" за подмяна на гарнитурата на главата. Ако не е проблем, би ли споделил цената на Горнооряховската гарнитура и да дадеш някакъв телефон за връзка с фирмата дето ги прави. Пращат ли ги с фирма или как можеш да си я получиш... По натам сподели и мнение доволен ли си от нея и т.н.
            Предварително ти благодаря и ще очоквам отговор!

Коментар

Пращат, кеф ти по еконт, кеф ти по спиди.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте , и аз съм чувал за тези извести гарнитури и като добавка не е излишно някой да побликува цени и кординати на фирмата /тел.адрес и т.н./
                Последно редактирано от filko; 20-07-11, 11:44. Причина: засега мойта върви с Ел Ринг , но не се знае , утре ще я вкарам в гората и може да забълбука в радиатора
                Jeep grand cherokee 4.0

Toyota 4rynner 2.4 td

Коментар

Ето:

За контакти:
                  гр. Горна Оряховица
                  ул. "Вичо Грънчаров" 12
                  Тел: 0618 / 6 06 38
                  Факс: 0618 / 2 91 49
                  GSM: 0888 / 86 21 55
                  Последно редактирано от Тихомир; 20-07-11, 14:29. Причина: пр. на линк

Коментар

Благодаря
                    Jeep grand cherokee 4.0

Toyota 4rynner 2.4 td

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X