Между листовете на ресьорите има едни подложки,от къде да си купя за Ферозата такива подложки или от какви други ресьори стават?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
подложки между отделните листове на ресьорите
Свий
X
-
От: подложки между отделните листове на ресьорите
Първоначално публикуван от petko51 Преглед на мнениеМежду листовете на ресьорите има едни подложки,от къде да си купя за Ферозата такива подложки или от какви други ресьори стават?
Писъл съм някъде по темата,потърси в раздела за тампони на ресьорите. Пиши от къде си.Ако си от Пловдив ще ти кажа от къде да си купиш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petko51 Преглед на мнениекакъв е адреса на магазина в Пловдив?
Коментар
-
Стават и от Волговите ресьори, а ще станат и от москвича. И при двата случая ще има нужда от намеса на нож или пила за леки корекции, но става бързо. Аз вече пробвах с валговите и за около 5 000 км не са трепнали. Продават се на комплекти/1 комплект за 1 ресьор/ и са по 5лв. за единя...в Кюстендил, но мисля че взех последните бройки!!! Москвичовите са с кръгла форма и с диаметър на издатъка 11мм. На оригиналните, издатъка е 10мм. и е елипсовиден. Най-вероятно там ще се наложи преправянето...и така.... Успех в търсенето и подменянето!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар