Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание крадци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимание крадци

Здравейте всички,
    може би темата не е за тук, но мисля, че е редно да ви предупредя. Вчера открих какво издава странния скърцащ звук в колата ми. Някой е решил да се обзаведе с моите гуми и джанти. Неприятното е , че на едната ми задна гума бяха разхлабили всичките гайки, а на предната от 5 липсваха 3. Проверявайте си гайките, че може да стане сакатлък.
    Оператор на италиански реактивен жребец

От: Внимание крадци

Мани пак почнаха с тия тъпи кражби .На мене чистачките се опитали да свалят , като не можли счупили ги --тъпо и досадно.
    Зимата пък за акумолатори бяха почнали да шетат -отмина това (поне така си мисля де ).

Коментар

Полицията не се занимава с такива дребни истории.

Коментар

Колега слагай секретни болтове или гайки,ако нямаш. Те като ги видят не пипат.
        0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          Не че някога се е занимавала...
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам секретни гайки разбира се. Едната бяха успяли да я развият.

Коментар

Откакто почнаха да разкриват контрабандните канали и фалшификаторите ,тези неща съвсем престанаха да ги интересуват.Преди поне преписки завеждаха ,сега и от това бягат.
              Секретните гайки се развиват с клещи по един много елементарен начин. С ключ се стягат останалите гайки до скъсване и тази се освобождава от натоварване.Тя обикновенно се стяга по слабо.

Коментар

Откакто почнаха да разкриват контрабандните канали и фалшификаторите ,тези неща съвсем престанаха да ги интересуват.Преди поне преписки завеждаха ,сега и от това бягат.
                Секретните гайки се развиват с клещи по един много елементарен начин. С ключ се стягат останалите гайки до скъсване и тази се освобождава от натоварване.Тя обикновенно се стяга по слабо.
                Аз имах хубав секретен ключ, перфектен - конусобразен и го изгубих . Предполагам при някой от ремонтите. Отивам при момчетата в гумаджийницата на Вапцаров и Семинарията, големия чук само веднъж и си развиха конуса от раз. Та не помагат секретните болтове, според мен, ако са те мернали. Аларма си е по-добре, но с тия малки акумулаторчета и тия китайски аларми. Не зная вече.
                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Ако знаеш още някакъв метод за развиване на секретни болтове - напиши го, ще е от полза. Не за форума разбира се.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

При мен с клещи ще видят зор, защото мястото около гайката е доста малко. Просто джантата е с такъв дизайн.

Коментар

Здравейте, около Дупница започнаха и хъбовете да крадат

Коментар

На един приятел му откраднаха и 4-те гуми,дойдоха полицайте снимаха писаха и след един месец получи писмо че поради маловажноста на пресъплението прекратяват преписката ииииииииииииии.................кво за тях 400лв са нищо ама за него са доста.
                        Кия Спортидж 2000тди
                        Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Отдавна ми се мъти из главата нещо обаче пусти мързел. Ами поне да споделя.
                          Сензори за паркиране по цялата периферия на колата. Свързани с алармата. Алармата в режим на пейджър. Или ти изпраща СМС. Има някакви карти с безплатни СМС-и. Или някакъв микроконтролер по радиоканал ти писука че някой се мотае около колата ти.
                          Като се навърта бай манго алармата не му реагира обаче ти изпраща сигнал че става нещо. Само го осветяваш с някакво лазерно фенерче.
                          Да си мисли каквото си иска. Най-малко ще знае че е наблюдаван. И най вероятно след два три опита да се откаже.
                          Който обича да се заиграва може лазерното фенерче да го прекара през въртяна от електромотор леща при което се осветява някакъв периметър, кръг например около колата. И се включва автоматично при получен радиосигнал от сензорите.

Коментар

Днес един колега от работа е осъмнал без катализатор...
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

най добре е с пушката на балкона

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X