След дълго чакане да продам Гегата най-накрая и за си купих Фероза.Джипчето е 94г. с клима и газово.Откъм ръжди е добре с много малки забележки.Вчера от Силистра до Бургас с клима ,скорост около 90-100,гуми 225/75/15 даде разход 11л/100 км което си е добре.Предницата е добре,само съединителя отделя горе,или е за смяна или ще се регулира.При рязко подаване на газ и веднага отнемане се чува леко чукане откъм скоростната кутия но ме навежда на мисълта за тампон.Предните амове също могат да се сменят но не са много зле.Ако може някой да ме ориентира горе-долу колко струва съединителя и предните амове че вчера говорих с един майстор и ми обади около 450-500лв за съединителя а от англия ги гледам от 65 до 100 паунда.
Sparky говореше в една от темите за някакъв вълшебен грунд-ръждо-преобразовател на Вюрт-откъде мога да си го купя да обработя петната с ръжда??
Sparky говореше в една от темите за някакъв вълшебен грунд-ръждо-преобразовател на Вюрт-откъде мога да си го купя да обработя петната с ръжда??
Коментар