Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с клапани..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с клапани..

Здравйте,
    наскоро си закупих Дайхатцу Фероза F 300 1,6 /16 винтила като загрее малко се чува леко чукане при подаване на газ се усилва, дайте съвет какво може да е ...

От: Проблем с клапани..

Много малко информация даваш
    Вероятно през клавиатурата никой няма да може да ти помогне
    Иди на майстор
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Клапани чукат на студен двигател .Сигурно има нещо разбито може да са лагери на биелите. Без отваряне няма да разбереш.

Коментар

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
        Клапани чукат на студен двигател
        Браво бре , а на топъл не чукат ли... сигурно не защото преди да му я продадат са правили реглаж на клапаните

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
        .Сигурно има нещо разбито
        Сигурно ще има ако двигатела беше на някое дву-тракащо моторче или ако ти си ,,майстора" и ти трябват едни 300-400 лева ей така от нищото

По темата : sobax е прав - много малко инфо си дал за проблема . За целта отвори капака и локализирай точно от къде идва това тракане (отгоре , отдоло или от ляво на мотора )Пиши с какво гориво си ( газ или бензин )ако е газ с какво газово ( обикновенно или газов инжекцион )
        Tова ,ако си решил да си го отремонтираш сам и да спестиш някой друг лев и след това да си купиш някоя част по окачването или по-хубави гуметки Ако ли не слагай пари на джоб и последна спирка някои сервиз дето хората си разбират от работата и не ти поставят диагноза ,,основен ремонт " преди да си стигнал сервиза
        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
        Защото така ми харесва...
        Телефон: НЯМАМ
        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Аман от зевзеци които нечетат а само чакат някои да напише нещо .Колегата е написал че , чукането се усилва с повишаването на температурата.

Коментар

Да ти кажа, провери пластмасовия дифюзьор, който веднага е след радиатора, получи ми се, след смяната на гумичките, на клапаните, майсторите не са завили долните болтове. Съвет хвани го с ръка и подай газ, и виж какво ще излезе, дай боже да съм прав. Чука когато си иска и като загрее двигателя, най-много, заради виското-перката!
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X