Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор съвместимост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиатор съвместимост

Незнам дали темата е много за този форум, но не намерих другане инфо. Интересува ме дали е известно от какви други автомобили ( японски или не) стават радиаторите за Daihatsu Crharade 1.5i 16v, защото искам да знам за всеки случай ако цената се окаже доста висока да речем към 200лв мерси предварително

От: Радиатор съвместимост

На нов радиатор цената сигурно ще е 200 лева и на горе. За заменяемост може да помислиш и провериш от Тико или Марути. Но ако са нови и те няма да са по-тънки. Ако търсиш да замениш с втора ръка, по-добре си търси втора ръка от Шарад.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Новият е над 400 лв.-ъпсурт!На "Симеон" юнаците ми намериха за 120-втора употреба.Още му бяха мокри съединенията
      Auto-« Teh-ko »- +359 887614963
      Auto-“Haxme” - 092 9311216
      Auto-KTC - +359878535330
      +359 878535037

и др.
      VENI-VIDI-VICI!

Коментар

търси в магазините на Интеркар . ако нямат от виж за сузуки подобна кубатура.

Коментар

на витара и териос са едни и същи цена 120лв.

Коментар

В Пловдив са вносителите на Ава Кулинг-италиански радиатори,имат почти за всички марки и модели.Ако трябва ще изровя телефоните.Мисля,че цените им са прилични.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

В Пловдив има едни пичове Nisens или Nissens, подаат само радиатори. Купувах от тях за Акорда ми и беше 250 лв. Разпитах за още няколко марки и модели автомобили и всичките бяха около тази цена, включително и за климатици. Телефоните, които съм си записал са О888335135 и О32953819.

Радиатора, който купих от тях е алуминиев, а оригиналния е меден
              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Здравейте колеги, отдавна не съм се включвал, но редовно воаьорствам тук, сега не мога да пропусна да ви съобщя, че намерих един майстор на радиатори, който се кълне, че може да ти направи едно към едно радиатор от жигула - радиатор на фероза и на какви ли не още автомобили; запушва оригиналните отвори, и лепи щуцерите на подхдящите места, лепи и оригиналната рамка от питата на ферозата и след това кеф ти с ел. перка, кеф ти с виско - на кой как му отърва.
                Майстора е в Волуяк (софийско), който го итересува или ако е позволено от модераторите ще напиша телефона му тук или на лично.
                пускам го и тука за всеки случай
                Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                  Здравейте колеги, отдавна не съм се включвал, но редовно воаьорствам тук, сега не мога да пропусна да ви съобщя, че намерих един майстор на радиатори, който се кълне, че може да ти направи едно към едно радиатор от жигула - радиатор на фероза и на какви ли не още автомобили; запушва оригиналните отвори, и лепи щуцерите на подхдящите места, лепи и оригиналната рамка от питата на ферозата и след това кеф ти с ел. перка, кеф ти с виско - на кой как му отърва.
                  Майстора е в Волуяк (софийско), който го итересува или ако е позволено от модераторите ще напиша телефона му тук или на лично.
                  пускам го и тука за всеки случай
                  Че що да не може ,щом е от бакър.То и в Стара Загора има такъв.Отделно всеки средно статистически калайджия може-щом правят такива изящни ракиени казани....
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                    Че що да не може ,щом е от бакър.То и в Стара Загора има такъв.Отделно всеки средно статистически калайджия може-щом правят такива изящни ракиени казани....
                    м дааа, само дето по Софето калайджиите са кът, гледат повече да дават бакъра за скраб , ане да го калайдисват, но си прав, че с един газов бренер, флекс , калай и киселина(солна-гасена) и бакър за половин ден, със свалянето и качването, си побратимил руснаци и японци, плюс това се оказа , че нашите радиатори са двуредови, а жигуловия е триредов и би трябжало да лади по добре
                    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

В София има поне петима майстори (калайджии) които могат да ти свърщат работа, но и майстора във Волуяк ще ти свърши работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X