Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Багажник за Фероза?
Свий
X
-
От: Багажник за Фероза?
Това се подразбира,но не трябва ли да се укрепи някак си.Все пак стъклопласта ми се струва крехък.А също така за ламарината има ли значение къде точно да се захване.
Ще съм благодарен ако някой знае и сподели от къде мога да се сдобия с рейките ( незнам да ли се казват точно така )
Коментар
-
Ако си захванеш надлъжните рейки за стъклопласта и за ламарината,губиш възможноста да демонтираш стъклопластовата част при нужда.На колегата Zilius,багажника е от най-обикновеннете,които се захващат за водобранната лайсна.Отпред,така е и монтирана гредата.Отзад,се прави преработка на закрепващите планки и се захващат за болтовете,които държат вертикалната и хоризонталното част на хардтопа(намират се под страничните стъкла).
Ако,все пак искаш да монтираш надлъжни рейки,монтраи ги само на хардтопа.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
В задната чат моде жа се търси решение за захвашане към вътрешния ролбар. В средата е ясно, а отпред - за арките над вратата. Така пректически хващаш само метал за метал. Ако хардтопа е облечен с пластмаса, ако не се лъжа като се махне пластмасата отвътре върху металната основа има капачета, вероятно предвидени точно за това.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеАми то на дадената снимка май е точно така, лайсните са само на хардтопа.
Коментар
-
Като се отворят стъклата на хардтопа от горната страна се виждат кръгли стоманени глави. Евентуално с профилна планка може за тях да се монтира багажник.Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Мен ми предстои такава процедура за лятото, че искам да си возя сърфа на по кофти места. Мисля да го направя като надупча ламарините на покрива и отзад над задните светлини и да захвана планки с болтове като първо сложа нитове от тези за ламарина които се нитоват и в тях се навиват болтове /не знам как се казват/. После силикон планките и стягам. Абе като го направя ще го снимам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от smigal Преглед на мнениеSparkybg, не те разбрах.Каде точно да търся тези капачета и за каква метална основа говориш?
ipivo, моля те прати снимките.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар