Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник за Фероза?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Багажник за Фероза?

Здравейте колеги,
    моля за съвети как да монтирам багажник на ферозката.Имам в предвид как да закрепя надлъжнире рейки за стъклопласта.Говоря за ето такова нещо:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8_d1201_1207_1209_1215.jpg
Прегледи:1
Размер:42.6 КБ
ID:5909204

Дайте съвети

От: Багажник за Фероза?

Колега,тази вечер няма да мога,но утре ще ти напиша за моя с доста снимки. Поздрав.
    Последно редактирано от ipivo; 11-12-10, 17:21. Причина: Правопис

Коментар

Ще съм ти много благодарен.От скоро съм в с фероза и още съм доста "бос"

Коментар

Колега, отговора е - с винтоверт и силикон!
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Това се подразбира,но не трябва ли да се укрепи някак си.Все пак стъклопласта ми се струва крехък.А също така за ламарината има ли значение къде точно да се захване.
          Ще съм благодарен ако някой знае и сподели от къде мога да се сдобия с рейките ( незнам да ли се казват точно така )

Коментар

Ако си захванеш надлъжните рейки за стъклопласта и за ламарината,губиш възможноста да демонтираш стъклопластовата част при нужда.На колегата Zilius,багажника е от най-обикновеннете,които се захващат за водобранната лайсна.Отпред,така е и монтирана гредата.Отзад,се прави преработка на закрепващите планки и се захващат за болтовете,които държат вертикалната и хоризонталното част на хардтопа(намират се под страничните стъкла).
            Ако,все пак искаш да монтираш надлъжни рейки,монтраи ги само на хардтопа.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ами то на дадената снимка май е точно така, лайсните са само на хардтопа.

Коментар

В задната чат моде жа се търси решение за захвашане към вътрешния ролбар. В средата е ясно, а отпред - за арките над вратата. Така пректически хващаш само метал за метал. Ако хардтопа е облечен с пластмаса, ако не се лъжа като се махне пластмасата отвътре върху металната основа има капачета, вероятно предвидени точно за това.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                  Ами то на дадената снимка май е точно така, лайсните са само на хардтопа.
                  Не е така.От пред е хванат за ламарината.На тази снимка не личи,но съм виждал други.

Коментар

Sparkybg, не те разбрах.Каде точно да търся тези капачета и за каква метална основа говориш?

ipivo, моля те прати снимките.

Коментар

Като се отворят стъклата на хардтопа от горната страна се виждат кръгли стоманени глави. Евентуално с профилна планка може за тях да се монтира багажник.

Коментар

Мен ми предстои такава процедура за лятото, че искам да си возя сърфа на по кофти места. Мисля да го направя като надупча ламарините на покрива и отзад над задните светлини и да захвана планки с болтове като първо сложа нитове от тези за ламарина които се нитоват и в тях се навиват болтове /не знам как се казват/. После силикон планките и стягам. Абе като го направя ще го снимам.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр023.jpg
Прегледи:4
Размер:114.4 КБ
ID:5234674Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр022.jpg
Прегледи:3
Размер:95.9 КБ
ID:5234675Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр021.jpg
Прегледи:4
Размер:83.4 КБ
ID:5234676Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01635.jpg
Размер:113.2 КБ
ID:5234677Натиснете снимката за да я уголемите

Име:69159_159105530788635_100000675662070_345153_4926191_n.jpg
Прегледи:2
Размер:103.4 КБ
ID:5234678Натиснете снимката за да я уголемите

Име:00052164.jpg
Размер:173.5 КБ
ID:5234679Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.269.jpg
Прегледи:2
Размер:233.9 КБ
ID:5234680
                          Ето снимки има вътре едни лайсни до прозореца махаш ги мериш по багажните шеини дупчиш с дрелката завиваш и това е. На мен ми дойде недостатъчен и върхо него си монтирах Експедиционен.

Коментар

Първоначално публикуван от smigal Преглед на мнение
                            Sparkybg, не те разбрах.Каде точно да търся тези капачета и за каква метална основа говориш?

ipivo, моля те прати снимките.
                            Централната колона. Аз нямам пластмаси а има капачета горе на самия метал, предполагаемо точно за това оставени. Отвътре, откъм кабината.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Надявам се в събота или неделя да ми остане време и ще проверя при мен как е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X