Здравейте колеги изчетох доста ама никой не даде окончателен и точен отговор за уазовите тампони(за фероза)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уточнете за тампони на двигател
Свий
X
-
От: Уточнете за тампони на двигател
Малииии.!
Как ще бодна десния отляво, не е истина!
Аман от тия тампони!
Вчера се окантарих в едно дере и заради скъсания тампон, без малко да си пробия радиатора.
Не смея въобще да раздавам газ.
Трябва да огледам внимателно, дали няма начин да разпробия скъсания, да го събера някак с един болт и да го сложа отдясно.
Благодаря, Жорка!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеТрябва да огледам внимателно, дали няма начин да разпробия скъсания, да го събера някак с един болт и да го сложа отдясно.
...един кандидат за по-здрав тампон е от терано, мисля че десен. Ще трябва евентуално малко донапасване и разпробиване, но мисля че ще стане.
А тоя на раздатката се къса заради скъсания ляв на двигателя. Самосиндикално аз поне не виждам от какво друго би могъл.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Това е тампон на купе, не тампон на двигател. И така като гледам му няма нищо. Не го гледай колко е напукан.
В случая аз не виждам никакъв проблем с тоя тампон, освен външния му вид, така че ако питаш мен, изобщо не се занимавай с глупости.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ясно, Благодаря...просто искам да сменя всички тампони на ферозата , но явно в Бургас няма човека който да разбира от ферози ...жалко.....смених на реактивната щанга и видях тези ..... въпреки това не се отказвам и искам да оправя всички тампони смятам, че по този начин ще подобря държанието и на пътя и в гората .....
Коментар
-
Както казах, на конкретните им няма нищо. Най-много като сложиш новите да изкарат година-две и пак да са за смяна. От оригиналното по-добро няма. Държанието на пътя с нищо няма да подобриш, сменяйки ги.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ма мнението на Спарки съм.
Не се занимавай.
Не е голяма хамалогия смяната, ама там всички болтове и двете шпилки отзад зверски ръждясват
Ще ги изпокъсаш повечето вероятно и ще си отвориш работа да ги сменяш.
По спомен са със ситна резба.
Може и да успеееш да намериш такива тампони или подобни, но няма да траят.
На стабилизиращата и биалетките съм сменявал преди около 4 години
В момента са по-зле от тези които си снимал.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Май си беха тампоните от BMW-то(Е2, но не съм сигурен 100%.
Имах такова за кратко и доста части с него, но го продадох заедно с частите.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар