Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти за Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти за Фероза

Търся джанти за Фероза.

Предлагат ми добре запазени хромирани джанти от Сузуки Витара за 300 лева комплекта.

Не ми е ясно как вървят цените, нормално ли е, много ли е,
    дали капачките на джантите стават за хъбовете и как се закрепват.

Не съм сигурен и дали по принцип стават едно към едно.

От: Джанти за Фероза

Тези, хромираните,си лепват на ферозата.Не можеш обаче да ползваш оригиналните капачки-не стават на тези джанти!Ако наистина са запазени,си струват толкова!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

По принцип, джантите на Витарата са с еднакво междуболтово разстояние и централен отвор с тези на Ферозата.
      Ферозовите капачки на джанти от Витара няма как да закрепиш, а витаровите нямам идея как се закрепят, и дали предните ще станат на хъбовете.
      Колкото до цената, не съм запознат с конкретната обява , но винаги можеш да бутнеш малко. Зависи от състоянието, офсета, ширината...
      Аз съм в момента с джанти от Витара, но капачките ги продадох заедно с ферозовите джанти.

ПП: Крум ме е изпреварил.
      И той имаше същите, като мойте
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image065.jpg
Прегледи:2
Размер:113.0 КБ
ID:5228567
      Последно редактирано от TigerHunter; 14-11-10, 19:19.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        ПП: Крум ме е изпреварил.
        И той имаше същите, като мойте
        [ATTACH=CONFIG]270392[/ATTACH]
        ИмаШЕ е много точно казано! Сега има... кемпер... Иначе тези джанти ме кефят!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Още Имам.....капачки от оригиналните!!!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Още Имам.....капачки от оригиналните!!!
            Стават ли за Чероки?
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Намерих и железни, най-обикновенни от джип Киа. Само че никой не може да каже дали стават.
              Виждат ми се с много малък офсет най-много -5. А мойте са доста по-изнесени навън.

Коментар

Едва ли са са със отрицателен офсет. Оригиналните на Кията са с положителен и то доста. Не си спомням точно колко, но от рода на +28.
                Иначе стават.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

От Кия са с положителен офсет и без престъргване на централния отвор няма да станат,престъргват се 1 см.

Коментар

Офсета на джантите от Кия е +45

Коментар

И аз зъм с джанти от Витара.Без капачките,разбира се.С почти нови гуми Lassa 4x4 ми струваха 700 лв.
                      VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Здравейте, темата е хванала доста прах, нека я раздвижим. Тази седмица се сдобих с "нови" алуминиеви джанти, но ми липсва една капачка, а едната от тези, които имам е в доста лошо състояние. Пуснал съм ТЕМА в раздела "купувам", ще съм много благодарен ако някой даде идея от къде мога да се сдобия с такава или подобна капачка. Ако случайно някъде сте видели да се "подмятат" такива капачки, моля споделете.

Имам и един въпрос, за да не съм съвсем оффтопик. Знам, че за конусите на гайките за алуминиевите и железните джанти се различават, но колегата Спарки в друга забравена тема споделя, че използва оригиналните гайки на алуминиеви джанти от Витара и няма проблеми. Въпроса е дали с "новите" джанти и гайките от оригиналните няма да имам главоболия- разхлабване на гайките. Някой пробвал ли е с такъв модел джанти? Питам предварително, защото в това време не ми се валят гайки, за да премеря конусите.
                        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Здравей, карам бебевоза си с алуминиеви джанти и летни гуми и с метални джанти за зимните гуми. Болтовете са ми оригиналните и ги ползвам и за единия и за другия комплект гуми с джанти. До сега не съм имал проблем с разхлабване на болтовете, а колата е БМВ и понася достатъчно издевателства на пътя.
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

С оргиналните болтове ги ползвам и за стоманените джанти на Г.В. и за алуминиевите джанти същите, като тези дето си купил и няма проблеми.

Коментар

Благодаря за отговорите!
                              Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                              Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X