Колеги искам да ви попитам при мен се получава от 2-дена когато е студена Ферозата при подаване на контакт и подаване на бензин от помпата при 1-во. до 3-то.завъртане да не иска да запали -Чува се цък и даже стартера не завърта при следващо се оправя и си работи без проблем ,при топъл двигател пали от четвърт.Просто не мога да си го обясня -ако е слаб акумолатора то няма и после да пали ...? Кабелите са наред ... ако можете помагайте ...Дали ще е стартер как да проверя ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при палене
Свий
X
-
От: Проблем при палене
При мен ту палеше нормално ту просто се едно стартера го нямаше. Оказа се за че е управлението на стартера, по тънкия кабел които влиза в стартера на обувка. Явно тази обувка беше се окислила много. За сега след почистване е наред.
Коментар
-
Ако е стартер не го мъчи,а направо го носи на ремонт,че да се разминеш с по малко пари за ремонт. Преди 2 седмица имах проблем по стартера и ми казажа,че ако го бях докарал преди да спреда да върти изобщо, щях да се разделя с по-малка сума за поправка.
Успех колега !
Коментар
-
Весо това са четките на стартера и на мен ми го направи миналата есен . Занеси го на Българска морава до дядото който въстановява накрайници има сдно момче той ще ти ги смени на мен ми взе 15лв или 35лв не помня защото и на шкодака го правих при него.
Коментар
-
-
Колега, добре дошъл!
Термостата се намира зад водната помпа, отстрани на двигателя. Като застанеш срещу него, отляво.
Свали си севизното ръководство за Daihatzu F300 oт http://www.warfs.org/service-manuals.html
Успех!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар