Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Втулки на ферозови ресори
Свий
X
-
-
От: Втулки на ферозови ресори
Ще е полезно. Между другото пропуснал си диаметъра на отвора на вътрешата втулка на тампона във втория пост. Тя си върви с тампона, нищо че твойта е излязла. Излязла е щото тампона си е заминал тотално, а точно нейния размер е важен.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнениеПросто е като едно цяло с обецата. Толкова е ръждясала. Идея нямам как да я извадя.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнениеНа мен ми трябва втулката , та да мога да отида в магазина и да намеря подобна та ще си спестя млатенето.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]247233[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]247234[/ATTACH]
На моите им се бях ядосъл и си врътнах едно чертежче та ми ги направиха новички. Размера беше както на долния болт с някакъв допуск но чертежа не е при мен да погледна. Мога да го кача довечера чертежчето ако му дотрябва на някой.Старите мухлясваха ли?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар