Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от кормилната кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч от кормилната кутия

Здравейте,от известно време наблюдавам че,започна да капе масло от кормилната кутия.
    Някой зблъсквал ли се е с подобен проблем и начин за ремонт?
    Евентуално луфт в кутията или смяна на семеринг?

От: Теч от кормилната кутия

Залагам на семеринга. Абе хора ... що не пишете от къде сте? Би улеснило куп неща ....
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
      Залагам на семеринга. Абе хора ... що не пишете от къде сте? Би улеснило куп неща ....
      И аз така. Не съм отварял, обаче, нито ферозова, нито хидравлична. А семеринга може да се е скапал в следствие на луфт. Има ли луфт изходящата ос - там, където е захванато рамото?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

семеринг 1+

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          И аз така. Не съм отварял, обаче, нито ферозова, нито хидравлична. А семеринга може да се е скапал в следствие на луфт. Има ли луфт изходящата ос - там, където е захванато рамото?
          Не съм го поглеждал още,отначало беше омаслил само но се овеличава и вече има капки ката спра/малко е и не съм доливал масло още/.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro.b Преглед на мнение
            Не съм го поглеждал още,отначало беше омаслил само но се овеличава и вече има капки ката спра/малко е и не съм доливал масло още/.
            Еми виж. Вдигни цялата предница и гледай къде има луфтове. Ако няма луфт, значи просто семеринг. Ако обаче има, не е сигурно дали смяната на семеринг ще помогне, и до каква степен.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X