Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде да намеря...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• къде да намеря...?

Здравейте,колеги!
    имам сериозен теч на масло на ферозката-смених семеринга на вала(и от пред и отзад)-първо смених ме задната 2-3 дни нямаше,после текна от пред свалихме всичко(мислех че е маслентата помпа),смених ме и нея-пак 2-3 дни и сега пак,тече отзад-неможах да намеря само тези гумени уплатнения на картера и сервиза не носи гаранция заради тях,та мисълта ми е -може ли някой да каже от къде мога да си поръчам предна,задна семеринга и тези въпросни картерни уплътнения
    п.с.възможно ли е маслената помпа да прави по-голямо налягане и затова да избива(съмняват се от сервиза)

От: къде да намеря...?

Ако сервиза не може да премери налягането на маслото най-добре си прибери колата от там.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Проверихте ли отдушника да не е запушен.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

преди малко ходих и видях че единия отдушник е запушен,ама има още един той не е

Коментар

прибрах си я ))),ама искам да им занеса тези неща и да си носят отговорноста

Коментар

Първоначално публикуван от colosal Преглед на мнение
            преди малко ходих и видях че единия отдушник е запушен,ама има още един той не е
            Бил е запушен малкия, предполагам. Не е от това. И моя беше запушен като я купих, а и до днес масло не тече от никъде. За другото - за съжаление не знам. Прегледай www.milneroffroad.com , макар че и там не всичко е читаво.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X