Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся обтяжна ролка за ремъка на хидравликата - F300.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся обтяжна ролка за ремъка на хидравликата - F300.

Здравейте,
    Знам че темата ми е по-скоро за раздела "купувам-продавам", но понеже работата е на зор, първо държа вас да ви информирам.
    Въпросната ролка при мен е чао!
    Не намерих картинка, затова ще обясня: Ако стоиш с лице към двигателя се пада в горната част на отсека, отдясно. Тя опъва ремъка, който върти хидравликата.
    Резултат от проучванията ми:
    --- Евро 07 - НЕ
    --- Интерпартс - НЕ
    --- Автогарант=Джапан партс - НЕ
    --- STB - нямат я налична. Срок на доставка ~ 20дни, цена 120лв.
    --- Оувърмайнд - НЕ

Навит съм и на втори употреби.
    Наличността на части за Ферози ме натъжава много. При положение че има предостатъчно Ферози в движение, частите им са супер кът.
    Ако някой има идеи откъде мога да купя, нека пише.
    Поздрави.
    Георги Тонев

От: Търся обтяжна ролка за ремъка на хидравликата - F300.

Да неприятно е наистина. Като гледам си минал по всички възможни места, където може. Аз преди 2 седмици правих същата обиколка, но за тампон на долен носач. Това, което ми идва на ум е да питаш в темата на Иван Горчев дали може да ти даде ролка и другото е да вземеш ролката с теб и да обиколиш целия Симеон .. трудоемка дейност в която няма гаранция, че ще намериш ама знае ли човек?! Успех!
    Последно редактирано от Жоро Танев; 25-08-10, 14:48. Причина: допълнение
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

С Ванката Горчев вече се чух, неговата ролка е заминала заедно с двигателя.
      По Симеон нямам време да обикалям, от утре за около седмица, по цял ден ще съм извън София по работа. Това означава че Ферозката трябва да седи на трупчета, пък тя милата ми е хем служебна, хем лична, хем най-любимата кола на света...
      Георги Тонев

Коментар

Съжалявам, че не мога да помогна. А на твойта какво и е? Не може ли да се отремонтира? Извинявай за въпросите, но не съм я виждал до сега свалена ...
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Club Bulgaria

Коментар

За съжаления не снимах повредата, пък в момента колата е при кварталния майстор при който я додърпах. Самата ролка я имам. Въпреки че беше литнала, все пак не я бях загубил и я намерих в двигателния отсек. Самата ролка с пистите по които се движи ремъка, има голям отвор, в който вероятно седи някакъв лагер. При мен този лагер е разпилян някъде около гара Подуене. В момента майстора се опитва нещо да майстОри и да набие лагер, но... аз лично предпочитам да си сложа нова. Естествено не след 20 дни и не на цена от 129лв, ебаси.
          В софийския район има десетина Ферози на части, ако не стане отремонтирането, ще купувам втора ръка.
          Георги Тонев

Коментар

Благодаря!
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
              За съжаления не снимах повредата, пък в момента колата е при кварталния майстор при който я додърпах. Самата ролка я имам. Въпреки че беше литнала, все пак не я бях загубил и я намерих в двигателния отсек. Самата ролка с пистите по които се движи ремъка, има голям отвор, в който вероятно седи някакъв лагер. При мен този лагер е разпилян някъде около гара Подуене. В момента майстора се опитва нещо да майстОри и да набие лагер, но... аз лично предпочитам да си сложа нова. Естествено не след 20 дни и не на цена от 129лв, ебаси.
              В софийския район има десетина Ферози на части, ако не стане отремонтирането, ще купувам втора ръка.
              Здравей имах ти проблема миналата година и се наслушах на подобни глупости от страна на майстори и магазинери - не се притеснявай около 5 лв за нов лагер и 10мин. работа и си готов ще видя ако не съм изхвърлил стария лагер ще ти пратя размерите оста здрава ли е ако не и болт става....

Коментар

[QUOTE=VECTOR;1257229]Здравейте,
                Знам че темата ми е по-скоро за раздела "купувам-продавам", но понеже работата е на зор, първо държа вас да ви информирам.
                Въпросната ролка при мен е чао!
                Не намерих картинка, затова ще обясня: Ако стоиш с лице към двигателя се пада в горната част на отсека, отдясно. Тя опъва ремъка, който върти хидравликата.

Както обясняваш това не е обтяжната ролка а е едно паразитно колело - обтяжната е в ляво и по ниско...

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                  С Ванката Горчев вече се чух, неговата ролка е заминала заедно с двигателя.
                  По Симеон нямам време да обикалям, от утре за около седмица, по цял ден ще съм извън София по работа. Това означава че Ферозката трябва да седи на трупчета, пък тя милата ми е хем служебна, хем лична, хем най-любимата кола на света...
                  Недей да плачеш ако правилно съм разбрал за колелото, което посочваш лагера е със следните р-ри : 37х12х12 или каталожен №6301.2ZR на FAG.
                  Между другото що си я дърпал? Ферозката си върви безпроблемно и без този ремък тъкмо ще позаякнеш в ръцете.

Коментар

Аз по цял ден въртя една Лада Нива без усилвател на волана, та в тая връзка в ръцете съм като Конан!
                    Иначе ролката вече е отремонтирана със сменен лагер.
                    Георги Тонев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X