Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за съединителя на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за съединителя на Фероза

Вчера като натиснах педала на съединителя нещо подозрително изпука, прибрах се внимателно без да прекалявам с използването на съединителя. Днес поогледах и забелязах скъсани нишки на жилото.
    Като го свалих се оказа, че са му останали две здрави.
    Така че приемам съвети относно ново /оригинално или не/ - от къде, цени, предложения за старо, здраво естесвено или в краен случай ремонт на скъсаното...

От: Жило за съединителя на Фероза

Имам събрани всякакви разни жила. Чисто нови, от буклука. Избери си.
    Кажи поне колко е дълго/дебело.

Коментар

Някъде имаше тема с магазините,които предлагат части за Дайхатсу,ма са мЪ мЪрзи да търся.
      Другият вариянт-да ти изработят ново по модел на сторото-има едни дето я правят тая работа,в Княжево са(ако си от София).
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Проба ли в Княжево(на Борис до последната спирка на трамвая) само с това се занимават,правят жила . Досега с каквото съм отишъл при тях са ми го правили.

Коментар

В магазините, в коитопроверих цени от 49 до 135 лв. в Euro 07 намерих едно за Роки за 36 лв. и реших проблема за сега

Коментар

Това означава ли, че жилото на съединителя на Роки и Фероза е едно и също или все пак има някакви разлики?
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Discovery 1 300 TDi
            Land Rover Club Bulgaria
            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
              Това означава ли, че жилото на съединителя на Роки и Фероза е едно и също или все пак има някакви разлики?
              Единствена р-ка м/у моето оригиналното и това което купих и на което пишеше Roky 4WD е в дължината на цилиндъра на края на жилото откъм купето - този на който се поставя зегерката за регулировка на новото е с 14 каналчета а моето беше с няколко повече мисля 18 или 20 каналчета - но тъй като застопоряването при мен беше на 4 или 5то каналче стана без проблем - между другото "оригинални японски" не можах да видя физически - имаха ги "някъде" - но не в магазините. Иначе размерите от 223 см за жилото и 207 за бронята са идентични накрайниците също - това е.

Коментар

Благодаря ти!
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                Land Rover Club Bulgaria
                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X