Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ на Соренто 2.4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газ на Соренто 2.4

Здравейте колеги, някой да е слагал газ на Соренто да обменим инфо ,за това какъв газов инжекцион е монтирал, каква бутилка е сложил и каде ?
    Nissan Terrano R20 2.7TDI
    Toyota RAV 4 2.2 D-4D

От: Газ на Соренто 2.4

Е колега, благодаря за този въпрос. И на мен ми се иска да зная отговора му, щото ми се върти същата идея в главата - "дали да не монтирам един газов инжекцион на моята Киа". Само че моята е 3.5 и малко ми е скъпичко на бензин 18/градско 14/на дълъг на 100км. Но пък от друга страна се притеснявам дали си заслужава, в смисъл да не се прецака нещо по нея и икономията, която съм планувал да ми излезе солена при един евентуален ремонт после. Дано да има колеги които да отговорят. С нетърпение очаквам коментари по тази тема.

Коментар

Днес монтирам Landi Renzo Omegas с бутилка на местото на резевната гума 60 литра, по-късно ще пиша как се държи колата. Единствено сега се чудя каде да сложа резервната гума
      Nissan Terrano R20 2.7TDI
      Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

2003г. Соренто 2,4 на бензин 10/100-магистрала, 14/100-градско, БРЦ-газ(инжекцион) 10/100 магистрала, 12/100 градско!!?? това е вече 2 години. Някаква особена разлика във вървенето не улавям, освен на сериозен баир. Лек път и е се двоуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X