Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киа Соренто не включва 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Киа Соренто не включва 4Х4

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    То ако прродавача беше коректен, щеше да ти каже за проблема след сделката. Искай поне кардана да ти даде.......ако го е свалил той
    Водим едни преговори които започват да приличат по-скоро на телефонна любов. Той даже говори с братовчед си от който я е купил ама и той нищо не знае. Та както се пее в една песен "Ха дано ама надали". А може ли бавните да се включат и без преден кардан или пак съм прецакан защото моите не включват?
    Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

Първоначално публикуван от gali_km Преглед на мнение
      Водим едни преговори които започват да приличат по-скоро на телефонна любов. Той даже говори с братовчед си от който я е купил ама и той нищо не знае. Та както се пее в една песен "Ха дано ама надали". А може ли бавните да се включат и без преден кардан или пак съм прецакан защото моите не включват?
      Чета и не вярвам на очите си,как се купува кола и няма да пробваш дали всичко работи?
      Да не погледнеш отдолу,какво е положението?Ще ти е за урок.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от gali_km Преглед на мнение
        лошо, явно пари няма да видиш, поне поискай да ти даде кардана, явно са го свалили заради проблем, ако беше за икономия щеше веднага да си признае и да го даде.

Коментар

Или направо отиди,за вратлето и си вземи парите.Такива,аз,братовчеда са да минава време от сделката..

Коментар

Май ще започна да вярвам в чудеса! В сряда си получих кардана барабар с болтовете от стария собственик! Вчера го монтирах и днес имаше изпитания, за мое успоконие всичко беше нормално. Усеща се леко "туп" когато включва предното. Междувременно смених подгревните свещи и лагер на предно ляво колело. Дано това да са ми дертовете по киата и да съм си научил урока да не бъда толкова доверчив!
            Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

А дано. Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X