Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгнил резервоар

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Изгнил резервоар

    Имам проблем с резервоара на Киа 96г. бензин , изгнил е .

  • #2
    От: Изгнил резервоар

    Сменяй го, докато не е протекал, голяма беля може да стане и от фас..
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

    Коментар


    • #3
      От: Изгнил резервоар

      Аз имах също проблем с резервоара - епоксидната смола например не помогна. Стана с един течен метал, който вече не го виждам по магазините - в голяма (примерно 100-120 мл) туба жълто-зелена на цвят, американско производство. Не помня дали имаше втвърдител - може би да. С него стана като бетон вече 6 години никакъв проблем. За тази цел мястото трябва да е сухо, т.е. бензина да се източи през пробката и да се изчака няколко часа. После се почиства хубаво с коресилин, може и с фина шкурка и се нанася течния метал. След като изсъхне чак тогава се налива бензина. На пазара има различни видове!
      С кит - не знам дали няма да се разпадне с времето-ако стане, вече върху него пак трябва да се нанесе течен метал. Пробвай всички варианти и чак тогава сваляне на резервоара.
      LZ1ZAH

      Коментар


      • #4
        От: Изгнил резервоар

        Залепих го с течен метал и вече не тече , обаче получих следния проблем със загуба на мощност , които идва от дебита на бензиновата помпа , не и стига гориво най вероятно се е запушила. Свалих бензиновия филтър и беше доста мръсен , най вероятно е раждясал и вътре .

        Коментар


        • #5
          От: Изгнил резервоар

          Здр колеги и фенове на това возило, аз имах изгнила тръба за обратните газове и ми направи доста пакости, съответно вода и всякакви др неща в резервоара. Чистих дюзи,сменях бенз. помпа промих резервоара и накрая го ампутирах и поръчах нов от представителите на Киа. Добре че имам газова уредба и мога без бензин. Препоръчвам смяната с по нов понеже всички страдат от изгнил резервоар(ако е фабричния). Просто не е добре защитен от колелата и често се наслоява кал и мрЪсотия върху неого. Успех!

          Коментар


          • #6
            От: Изгнил резервоар

            Сменяй го колега че,аз на витарата от тез ръжди помпа,поплавък,филтър естествено и резервоар и още не мога да я накарам да работи на бензин като хората.Утре ще я карам да гледат дюзата на моното.Махай го докато не си скапал всичко като мен.
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X